Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (3.07 secunde)
Si Hitler a inceput cu asa ceva, si legionarii au inceput cu miscari asa-zis populare", a declarat Iliescu, pentru Ziare.com In opinia sa, principalul scop al Miscarii Populare e acela de a deruta alegatorii din Romania.
Ziare.com informeaza : Regele Mihai, la 90 de ani:
Si referindu-se la Romania, cu sau fara Bulgaria la pachet, ziare europene si agentii de stiri agita, la randul lor, lucrurile.
Ziare.com informeaza: Gyorgy Frunda: UDMR are baza morala pentru a cere sefia Senatului UDMR are baza morala politica pentru a cere functia de presedinte al Senatului, a declarat senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Asta in ziare, ca pe strazi oamenii pareau destul de prosperi. Si, fiindca, in acea vara exceptionala, temperatura ajunsese la 28 de grade, din cauza capriciilor vremii, guvernul a decretat vinerea zi nelucratoare, ca sa se bucure oamenii de o minivacanta "tropicala", la ei acasa.
Associated Pres a scris de mai multe ori, ca si alte celebre ziare americane. Presa romana a ros cat a ros la acest subiect, dar n-a putut descoperi nimic.
Opinii Ziare.com: O tara de mana a doua da lectii UE Presedintele a vorbit poporului inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la una dintre cele mai importante intalniri ale liderilor Uniunii Europene din istorie.
"CCR poate opri procesul (suspendarii presedintelui - n.r.) pentru ca asa spune legea", a declarat presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, cu ocazia unui interviu acordat ziare.com.
(continuare) - Cum apreciati ca a gestionat PDL, Puterea in general, aceasta criza politica? - Prost. - De ce? Ce greseli a facut?
(continuare) - Ce parere aveti despre proteste, cat sunt de justificate, cat sunt de spontane si cat sunt de alimentate politic?
Ziare.com informeaza: Anticipatele, salvarea lui Traian Basescu In toamna anului trecut, presedintele conditiona posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare de realizarea regionalizarii.
Ziare.com informeaza: Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca pozitia Romaniei fata de aderarea Serbiei la Uniunea Europeana este "agresiva" si ca astfel se strica relatiile cu tara vecina.
Consider ca ministrul Nazare ar trebui sa demisioneze, este un incompetent, iar eu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, cer public acest lucru!", a spus Tise, citat de ziare.com.
Pentru aceste "merite" , Nyiro a primit distinctia "Coroana Corvin", infiintata de catre Miklos Horthy, si a fost ales deputat in Parlamentul Ungariei, motiv pentru care s-a mutat la Budapesta, unde a fost redactor sef la doua ziare de extrema-dreapta, cu atitudine vadit antisemita (Magyar Ero si Magyar Unner).
S-au amestecat si rusii, dar nu prea tare, iar unguri au fost cu certitudine. In schimb, americanii n-au avut nimic de a face cu ce s-a intamplat, a dezvaluit Talpes, potrivit Ziare.com.
Ziare.com:
Ziare.com: USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a treia parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a doua parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
google-analytics.com