Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (2.73 secunde)
Printre nenumarate taieturi din ziare, era si un document de examinare medicala, scris de dr. James Harder. In el se specifica faptul ca ambele victime aveau pe bratele lor urme perforate.
De asemenea, cota redusa de TVA de 9% la medicamente, manuale scolare, carti, ziare, intrarea la muzee, produse ortopedice si cazarea la hotel a fost mentinuta.
Surse din comisie au spus ca dosarul contine doar plangerea deputatului Eugen Bejinariu si taieturi din ziare, precum si inregistrarea emisiunii televizate in care Atanasiu a facut afirmatiile pe baza carora Adriana Saftoiu a depus plangere impotriva sa.
Fie ca este vorba despre ziare locale sau nationale, ori despre posturi de radio cu acoperire nationala si transmisii internationale, numele lui Bogdan Ciuca apare destul de des.
Cei mai multi dintre noi "traim" conflictul din sudul Libanului prin prisma imaginilor difuzate de diverse ziare si posturi de televiziune.
Sustinerea Legii Cultelor i-a adus parlamentarului o buna mediatizare in diferite publicatii, fie ele ziare locale sau nationale sau reviste de profil.
"Biroul Permanent Teritorial si Comitetul Teritorial Executiv al PNL Sector 5 au luat act de situatia creata prin luarile dumneavoastra de pozitie si punctele de vedere exprimate in numeroase conferinte de presa personale, emisiuni tv si radio, precum si interviuri acordate unor ziare centrale", se arata in invitatia trimisa lui Stoica.
Cluburile vor fi mobilate de Primarie, iar pensionarii vor gasi aici jocuri de remy, table si sah, automate de cafea, ceai si apa plata, un set de 10 ziare zilnic, peste toate urmand sa troneze un televizor cu plasma.
Chiar si dupa ce isi faceau aparitia in sala de sedinte, unii dintre senatori au preferat sa citeasca ziare, sa butoneze laptopurile, sa vorbeasca la telefoanele mobile sau sa discute intre ei, decat sa voteze legea.
El a explicat ca "e greu sa cresti in sondaje cand apar in ziare cazuri importante de coruptie si pe televizor colegi care isi fac reclama atacand partidul si alti colegi".
BCU a denuntat si suspendarea aparitiei a numeroase ziare studentesti, convocarea a 200 de studenti de catre rectorii universitari si excluderea din universitate a catorva zeci dintre ei.
Cele mai tari declaratii "Eu vreau sa va spun ca ceea ce se scrie prin ziare nu-i realitate", a tinut sa le explice ziaristilor primul cetatean al Galatiului, Dumitru Nicolae.
minciuna la scena deschisa, prezentarea distorsionata a situatiilor, atatarea populatiei prin discursuri demagogice, tehnica hotului care striga 'prindeti hotul!', campanii de discreditare prin posturi de televiziune si ziare, tupeul, violenta limbajului si amenintarea", arata semnatarii apelului.
Noi avem case ale limbii romane si ale culturii romane, avem licee romanesti si ziare romanesti. Nimic asemanator insa nu exista in Romania".
De precizat ca, desi se aflau in sala si chiar au luat cuvantul, 153 de parlamentari PSD si PRM nu au votat, iar atmosfera a fost una neasteptat de linistita, "condimentata" doar de alesi ai neamului care trimiteau mailuri, citeau ziare sau ieseau sa bea o cafea la bufetul Camerei.
Sergiu Andon a mai declarat ca a depus la instanta o adresa prin care arata ca numele de "Felix" (numele de cod pe care l-ar fi avut Dan Voiculescu - n.r.) a fost folosit in peste 121 de titluri de ziare, astfel fiind incalcat dreptul la imagine al clientului sau.
Dar aceasta firma ia energie cu 31 de euro pe MW, in timp ce alte firme iau cu 20 de euro pe MW. Dar de ei nu mai vorbeste nimeni, pentru ca au ziare si televiziuni", a spus Berceanu.
Potrivit Mediafax, treziti de dimineata, multi au adormit in sala, iar altii au citit ziare sau au vorbit la telefon.
Cu 20.000 de euro poate sa ma impuste, canta fanfara doua zile, o sa spuna 'vai, saracul, ce baiat bun era' si dupa trei zile o sa inceapa cate unii prin ziare:
Este vorba de mai multe decupaje din ziare de limba maghiara care apar in Romania, potrivit carora in 15 martie, de Ziua Nationala a Maghiarilor de Pretutindeni, dar si de Pastele catolic si reformat, mai multi etnici maghiari ar fi fost agresati de autoritatile romane.
google-analytics.com