Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (4.01 secunde)
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, joi, intr-o discutie online cu cititorii Ziare.com, ca partidul patronului OTV, Dan Diaconescu, "Partidul Poporului, are sanse sa intre in Parlament!".
Pe siteul pesurse.ro Aproape tot ce se intampla la tv si nu e dat in ziare, Iosif Buble publica articolul "Geoana acuzat de blat cu Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Intrebat, in acest context, cine din guvern se pricepe la economie, Vladescu a raspuns ca, din perspectiva articolelor din ziare, nimeni nu ar avea aceasta capacitate.
Nu e de mirare ca am vazut in fotolii destui alesi (chiar cand Basescu anunta ca iar mergem la FMI sa cersim) citind ziare, jucandu-se pe calculator, vorbind la telefon.
Scepticii vor spune ca noul partid mai trebuie sa treaca de monopolul detinut de moguli asupra televiziunilor si principalelor ziare.
M-au revoltat reprosurile unui lider PSD, impartasite de cei care umpleau pana la refuz platoul unei televiziuni a lui Voiculescu la adresa unor ziare, percepute de el drept antibasesciene, care, in opinia sa, fac inconstient jocurile Puterii prin criticile aduse USL.
Ziare.com informeaza: Senatorul Ion Toma, suspendat din PSD. Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
Propunerile presedintelui Traian Basescu de a modifica Constitutia prin revenirea la un mandat de patru ani pentru seful statului si prin introducerea prevederii ca Parlamentul sa fie dizolvat daca voteaza suspendarea acestuia si populatia decide altceva la referendum au starnit reactii negative din partea reprezentantilor Opozitiei, potrivit ziare.com.
Asa ca jurnalistii de la agenti, site-uri si ziare, stau in picioare. • Aplauze pentru presedintele Traian Basescu. "Bine v-am regasit.
'In mod straniu, la loc vizibil si ca STIRE IMPORTANTA a postului Realitatea TV,in aceasta seara, (dar si surse din presa scrisa Ziare.com si Impact News), anunta ca PSD ar intentiona sa-i retraga sprijinul lui Mircea Geoana si sa-i ofere postul de Presedinte al Senatului UDMR-ului.
Pe unde te uiti prin ziare, pe ce canal de televiziune schimbi programul, pe oriunde dai de un pedelist plin de optimism si cu o viziune senina asupra alegerilor, si asupra anului 2012, in general.
Nu stiu daca Crin Antonescu stie, dar i-o spun eu acum", a sustinut Lazaroiu, intr-un interviu pentru ziare.com. In opinia fostului consilier prezidential, "oricum Antonescu e prea absent ca sa isi dea seama" ca PSD ar putea sa nu il sprijine la prezidentialele din 2014.
Ziare.com informeaza : Un sfert de milion de euro, atribuit fara licitatie pentru renovarea Senatului - vezi cui Senatul Romaniei va renova fatada sediului institutiei, inclusiv balconul cabinetului presedintelui Mircea Geoana, cu peste un milion de lei fara TVA.
Ziare.com informeaza: Dan Diaconescu, in colaborare cu opt partide pentru a intra in alegeri Partidele fie vor fi absorbite in Partidul Poporului, daca acesta se va putea infiinta, sau vor reprezenta o modalitate de a intra in alegeri, a explicat patronul OTV.
Ziare.com informeaza : Sa ne amintim: 23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului.
Este frustrant sa tot primesti reprosuri pentru lipsa de programe, in contextul in care prezentam cate unul in fiecare luna Ziare.com informeaza:
Pe spatiile de televiziune, radio sau ziare se vor produce mai ales parlamentarii sau candidatii la aceasta functie. Nu mai vorbesc de faptul ca se va realiza visul parlamentarilor de a capusa pe primarii care ar trebui sa bata in locul lor colegiile electorale", sustine sociologul.
Ziare.com informeaza :
Ziare.com informeaza : Mircea Cosea a demisionat din UNPR in cadrul unei emisiuni de televiziune Analistul economic Mircea Cosea si-a anuntat decizia de a demisiona din UNPR sambata seara, in timpul unei emisiuni transmise de Realitatea TV.
Ziare.com informeaza : Motiunea USL privind eliminarea subventiei la caldura, respinsa de Senat Motiunea depusa de senatorii Uniunii Social-Liberale privind eliminarea subventiei la caldura a fost respinsa luni de senatorii PDL-UDMR-UNPR.
google-analytics.com