Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (4.34 secunde)
Mult clamata restructurare a PSD-ului, curatirea lui, trecerea celor patati in esaloanele inferioare sau chiar afara din partid, nu mai poate avea nici o credibilitate in ochii electoratului de stanga, din moment ce idolul sau, Iliescu, nu vede vinovatii acolo unde sunt, adica la conducerea partidului, ci in afara lui, pe tarabele de ziare.
Curentul care cerea unirea devenise de nestavilit.Contactele basarabenilor cu factorii politici si cu presa de la Iasi erau tot mai intense, ziare precum CUVANT MOLDOVENESC, ARDEALUL, ROMANIA MARE, SFATUL TARII, nu conteneau sa scrie pe seama unirii, sporind sentimentul de proprie constiinta nationala.
Chestiile pe care ti le-am spus, le-am trait, am fost implicata in acest cerc. Nu trebuie sa am vreo documentare din ziare. Eu am experimentat direct.
Dar am scris mult prea mult .Va promit sa postez imagini cu macheta si ziare cu articole de sprijin. Daca doreste careva din voi, prietenii mei, intrati pe GOOGLE - titus cristescu.
- S-a raspandit prin ziare stirea ca as fi grav bolnav. Toate aceste zvonuri, lipsite de orice fundament, sunt raspandite poate cu rea credinta, incat si dl.
Au urmat multe colaborari la reviste, la ziare, am fost vreo 2 ani si purtator de cuvant la Primarie. Lucrurile s-au asezat cand am inceput sa scriu doar pe cultura.
O utilizatoare a retelei de socializare Reddit, cu pseudonimul Dignityblows, a postat pe contul sau mai multe fotografii care infatiseaza etapele prin care a trecut, reusind sa slabeasca 40 de kilograme in mai putin de un an, scrie ziare.com.
Aceste prelegeri publice au dus la o acoperire media in numeroase ziare, inclusiv New York Times, precum si in Associated Press si United Press International.
Pe la mijlocul acestei strazi principale veti vedea un chiosc de ziare unde vinde o romanca, care va poate furniza informatii detaliate referitoare la statiune.
Dupa evenimentele care au avut loc in Ucraina, un grup de cercetatori rusi si francezi au descifrat intr-o cheie noua catrenele lui Nostradamus, scrie Sanovnik, citat de ziare.com.
A inserat un anunt in ziare ca asteapta sa i se adreseze persoane care considera ca au fost rapite de exteraterestri, ceea ce este foarte discutabil.
Daca le adaugam cele 14 stiri din ziare, consemnate indeosebi in ziarul Universul, ne aflam in posesia a 23 de observatii, inregistrate in mai putin de o luna.
Degajat, Bogdan Olteanu a demonstrat ca ii cunoaste pe liberalii constanteni, acesta facand referire la deputatul George Dragomir, de asemenea prezent la eveniment, ca pe unul dintre parlamentarii care nici nu mananca sandvisuri, nici nu citeste ziare si nici nu adoarme in Parlament.
Si mai era ceva, de data asta nu mai citeam o poveste din ziare, ma intalneam cu un lucru intamplat camaradului de langa mine, si care mi s-ar fi putut intampla mie, daca faceam zborul acela spre Brasov.
In timpul regimului sau, bascii nu aveau voie sa publice carti sau ziare, nu aveau voie sa foloseasca limba basca, sa isi boteze copiii cu nume traditionale basce sau sa isi expuna drapelul national.
citea cu greutate si doar stirile senzationale din ziare. Nu auzise inainte mai nimic despre fenomenul OZN. N-a suferit de boli psihice;
un raport de politie, decupaje din ziare, fotografii decolorate si corespondenta unor oameni de stiinta cu guvernul canadian. Si azi, Morier crede ca Fuhr a fost sincer cand a relatat despre ceea ce a vazut.
Atacatorul a fost dezarmat in urma unei lupte cu unul dintre martori, lasand pusca la fata locului si fugind. Este vorba despre un barbat alb, tuns scurt, noteaza ziare.com. Arma folosita este o mitraliera AR-15.
Dar am scris mult prea mult .Va promit sa postez imagini cu macheta si ziare cu articole de sprijin. Daca doreste careva din voi, prietenii mei, intrati pe GOOGLE - titus cristescu.
Vedem ca ele origineaza adesea in copilaria timpurie, in educatia data de parinti, familie, profesori, precum si in franturile de informatie pe care le-am cules de la colegii de joaca, de prin ziare, filme, programe de televiziune si radio, carti, biserica sau din inregistrarile automate ale simturilor noastre.
google-analytics.com