Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.43 secunde)
VREMEA: ... Codul galben emis pe 8 ianuarie este deocamdata valabil pana la ora 22.00. ... In aceste zone, rafalele de vant ating sau depasesc 60 kilometrii pe ora. Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00.
Dupa ce Traian Basescu a anuntat ca nu va mai demisiona, urmind a se prezenta in fata electoratului la referendum, democratii si social-democratii galateni au inceput sa se intreaca in a prezenta tot felul de scenarii politice referitoare la modul in care se vor desfasura lucrurile pe scena politica in urmatoarele 30 de zile.
Nedepunerea lunara la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati a declaratiilor privitoare la comisionul datorat pentru gestionarea de catre angajatii institutiei a cartilor de munca i-a "costat" pe angajatori intre 3.000 si 6.000 de lei.
Acesta este unul dintre subiectele abordate in cadrul intalnirii care a avut loc marti, la Luxemburg, intre conducerea FEM, respectiv Luis Kolunga, si reprezentantii sindicatelor din combinatele ArcelorMittal din Europa, la care au participat doi lideri ai FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei si Radu Nelu.
Am gasit pe Facebook un text interesant despre cele trei dimensiuni ale iubirii. ... Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
Cum va fi vremea in weekend In urmatoarea perioada, vremea se va incalzi, valorile termice fiind mai ridicate decat cele obisnuite. Temperaturile maxime vor fi de la -4...-3 grade in nordul Moldovei pana la 9...10 grade in sudul Olteniei, iar cele minime, intre -8 si 2 grade.
La Bucuresti In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin. ... La Munte La munte, vremea va fi frumoasa. ... La amiaza vor fi: 19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlau Toaca.
Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. ... Sambata IN TARA Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent.
Vremea pe 5 septembrie e schimbata dramatic fata de zilele trecute. ... Miercuri, vremea se schimba la nivelul intregii tari, din cauza instabilitatii atmosferice. ... Va ploua si in restul tarii, dar precipitatiile nu vor la fel de extinse, ci se vor manifesta local.
Vremea se va incalzi in aproape toata tara, iar temperaturile vor ajunge la 25-26 de grade Celsius Celsius in unele zone, in prima saptamana a intervalului. Media temperaturilor se va mentine ridicata si in a doua saptamana, cu mici variatii insa, de la o zi la alta.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Descinderile facute de comisarii Garzii de Mediu Galati, in perioada 1- 4 mai, in zonele de agrement si in zonele verzi din judet, pentru a constata daca galatenii care au iesit la iarba verde au grija de natura, nu s-au soldat cu sanctiuni.
GER si ZAPADA in urmatoarele zile PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile. In urmatoarele zile vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.
Vremea pe 7 zile (perioada 16 - 22 octombrie 2018). ... Iata cum va fi vremea pe 7 zile, cuprinzand perioada 16 - 22 octombrie 2018, adica pana lunea viitoare. Vremea pe 7 zile:
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
In ciuda demersurilor initiate pana in prezent de reprezentantii Romaniei la Parlamentul European, realitatile din tara, in special cele din mediul rural, sunt destul de putin cunoscute de oficialii de la Bruxelles.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat miercuri, la videoconferinta de la MAI privind masurile de pregatire pentru iarna, ca incepand de duminica noapte este posibil sa ninga si in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.
google-analytics.com