Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.78 secunde)
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabila pentru intervalul 17-30 martie, prevede un regim termic, in medie, cu 5 grade Celsius peste normalul perioadei, insa, de la inceputul saptamanii viitoare, timp de 4 zile, va ploua in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de apa vor fi, in general, moderate.
Urmatoarele zile vor marca prima perioada cu adevarat calduroasa (chiar usor caniculara in Oltenia) din acest inceput de vara in tara noastra. Temperaturile se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice perioadei, cu pana la 8-10 grade Celsius in anumite regiuni din sud.
Vremea se va raci accentuat in urmatoarele zile si ne putem astepta la reprize de viscol, chiar si in Capitala. ... Pe arii restranse, in special in dimineata zilei de miercuri (28 noiembrie) si cu precadere in regiunile sud-estice vor fi depuneri de gheata.
Dupa ce s-au razboit in timpul negocierii anterioare a Contractului Colectiv de Munca (CCM), care s-a desfasurat in perioada decembrie 2006 - iunie 2007, sindicatele de la Combinat se pare ca vor continua luptele si in timpul negocierii salariilor, un subiect care nu a intarziat sa nasca controverse chiar inainte de a incepe dezbaterea lui.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici.
Dupa plecarea liderei tinerilor social democrati galateni, Adelina Hristea, la PUR, devenit intre timp Partidul Conservator, organizatia de tineret a PSD a intrat in faza de reorganizare.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
Reactiile la ultima sedinta a Consiliului Judetului nu au incetat sa apara, declaratiile taioase fiind scoase la orizont si de parlamentari.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului. ... „In decurs de o saptamina vom da banii, pentru ca trebuie sa se pregateasca sa actioneze la iarna.
Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar. 4.056 de cetateni cu drept de vot au fost asteptati la urne duminica.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministrul Economiei si Comertului (MEC), Varujan Vosganian, a dat asigurari ieri, la Galati, ca Electrocentrale va trece in subordinea municipalitatii. Liderul liberal a avut o serie de intilniri la finele saptaminii trecute cu liderii citorva filiale liberale.
Chiar daca Dobre ar spune acum ca functia din cadrul partidului nu este atit de importanta pe cit ar putea parea la o prima analiza, lucrurile stau cu totul altfel. ... de la Galati, democratul Mircea Toader.
google-analytics.com