b365.RO informeaza: PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile
PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile. In urmatoarele zile vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Sunt asteptate ninsori slabe, iar in Bucuresti temperatura maxima va fi de 0 grade. In regiunile extracarpatice temperaturile vor fi sub mediile climatologice specifice perioadei, in timp ce in restul teritoriului se vor situa in jurul acestora. Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe in a doua parte a intervalului, iar in zonele joase de relief, local va mai fi ceata.

PROGNOZA METEO IN BUCURESTI

- SÂMBATA 28 IANUARIE 2017
Valorile termice vor fi sub mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. Temperatura maxima va fi de 1 pana la 2 grade, iar cea minima de -8 si -6 grade, posibil mai coborata in zona preoraseneasca.

- DUMINICA 29 IANAURIE 2017
Cerul va fi temporar noros ziua si acoperit noaptea. Dimineata, dar mai ales noaptea, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -8 pana la -7 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

- LUNI 30 IANUARIE 2017
Vremea va fi inchisa si rece si se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -3 grade, iar cea minima va fi de -6 pana la -5 grade.

PROGNOZA METEO IN TARA

- SAMBATA 28 IANUARIE 2017

Temperaturile se mentin mai coborate decat in mod normal in sud si in sud-est, dar se vor apropia de mediile climatologice in celelalte regiuni, chiar va fi ger dimineata local in vest, in nord-vest si in centru dar si in sud, iar noaptea pe arii mai restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in sudul Olteniei si 6 grade in Dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa intre -17 grade in depresiuni si -1 grad in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in est si in sud-est, unde trecator si izolat, ziua, va ninge slab. Va fi ceata asociata cu chiciura, dimineata pe arii restranse, iar noaptea in zonele joase mai ales din sud, centru si est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului.

- DUMINICA 29 IANUARIE 2017
Vremea se mentine mai rece decat in modobisnuit la aceasta data in sud si in sud-est, in timp ce in restul teritoriului temperaturuile vor fi in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, mai ales in centru si in sud va fi ger. In zonele joase de relief din sud si est vor fi innorari si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Izolat vor fi conditii de burnita sau fulguieli. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceata va fi local in Transilvania si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla cu unele intensificari doar in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 grade in Oltenia si 7 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -19 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -1 grad in zonele de deal din vest, dar si in nordul litoralului.

- LUNI 30 IANUARIE 2017
In sudul in estul tarii vremea va fi in general inchisa si rece, izolat vor fi fulguieli sau burnite, iar in zonele joase de relief, local va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin si doar pe arii restranse, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 0 grade pe litoral.