Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati. Indignarea ii este cu atat mai mare cu cat, dupa declaratiile acestuia, de 3 ani de zile consilierii PD-L-ului au ridicat in plenul Consiliului tot felul de probleme din cadrul institutiei respective. Mai mult, acestia au solicitat conducerii anterioare a CJ sa prezinte raportul Comisiei Guvernamentale de Control, lucru care nu s-a intamplat.

"De aproximativ 3 ani de zile noi ridicam in plenul Consiliul Judetean Galati diverse probleme care sunt in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Am solicitat conducerii CJ Galati din acea perioada, din vechiul mandat, sa prezinte raportul comisiei guvernamentale de control, nu am obtinut nimic. Noi solicitam si la aceasta data aducerea la lumina a concluziilor respectivului control, lucru ce pana la aceasta ora nu fost realizat", a declarat consilierul PD-L Iulian Arama.

De asemenea, Iulian Arama considera ca este imoral si ilegal in acelasi timp ca ei, ca si consilieri ai CJ, sa nu aiba habar ce se intampla in institutia respectiva. In consecinta, acestia cer conducerii actuale a CJ sa dea dovada de transparenta vizavi de activitatea din cadrul respectivei institutii. "Mi se pare, nu stiu cum sa spun, ilegal, imoral ca noi, consilierii judeteni, din cadrul Consiliului Jedetean Galati, sa nu stim absolut nimic despre toate aceste lucruri. Deci cerem transparenta vizavi de activitatea din cadrul institutiei respective, a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului", a precizat Iulian Arama.