Cotidianul: Cum va fi vremea in weekend

In urmatoarea perioada, vremea se va incalzi, valorile termice fiind mai ridicate decat cele obisnuite.
Temperaturile maxime vor fi de la -4...-3 grade in nordul Moldovei pana la 9...10 grade in sudul Olteniei, iar cele minime, intre -8 si 2 grade.
Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte in sud si in sud-vest si predominant ninsori la munte, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat.

Sambata, in Bucuresti, vremea va fi in general inchisa si posibile precipitatii slabe, burnita ori fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4-5 grade, iar minima, de -2...0 grade.

Duminica, vremea se mentine predominant inchisa si va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an in majoritatea zonelor. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, in special fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade.

La munte, vremea se va mentine predominant inchisa si pe arii restranse temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi in scadere usoara fata de ziua precedenta.