Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.69 secunde)
Ultimele sapte zile au scos la iveala nu mai putin de trei candidati oficiali pentru Primaria Galati, iar campania electorala este tot mai aproape.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Berbec Apar discuti in contradictoriu cu colegii de munca, insa nu trebuie sa pui foarte mare accent pe a-ti impune opinia in fata celorlalti. ... Zile favorabile: ... Apar cateva divergente in cuplu pe care nu le poti rezolva altfel decat cu un dialog consistent in argumente. Zile favorabile:
Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Cam asta vei simti de-a lungul si de-a latul celor 7 zile de foc. Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Te asteapta zile pline de tensiune. Zile favorabile: ... Zile favorabile:
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Liberalii galateni sint convinsi ca PC nu va fi sprijinit de nici un partid in incercarea lui de a scoate PD de la guvernare.
La finele saptaminii trecute democratii s-au intilnit in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare Locala pentru a face o analiza a activitatii lor pe ultimul an, dar si pentru a stabili cum vor lupta impotriva dusmanilor politici - presedintele CJ Eugen Durbaca (PC) si primarul Dumitru Nicolae (PSD).
Angajatii Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos (AFDJ) spera din ce in ce mai mult ca situatia lor se va imbunatati, iar autoritatile centrale vor acorda mai multa atentie problemelor din teritoriu, deoarece, in urma cu cateva zile, unul dintre membrii Consiliului de Administratie (CA) al societatii, responsabil de navigatia galateana, a primit un post chiar in Ministerul Transporturilor.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Liberalii galateni au decis ca doctorul Dumitru Cristea, presedintele Colegiului Medicilor din Galati, sa candideze in Colegiul nr. 4 pentru Senat din municipiul Galati la alegerile parlamentare.
Acesta este bilantul provizoriu al distrugerilor produse de grindina, ploi si inundatii in judetul Galati in ultima luna de zile, pagubele fiind estimate la aproximativ 20 de miliarde de lei Ploile torentiale au provocat de departe cele mai multe pagube detinatorilor de terenuri agricole din judet, afectind 2.175 ha, conform estimarilor efectuate de specialistii in teritoriu ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
Sustine vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila, care la inceputul acestei saptamini nu a primit sprijinul solicitat de la liderii sindicatelor de uzine de la Combinat afiliate la filiala locala a federatiei.
Sute de persoane, venite din toate cele patru judete arondate Oficiului Teritorial Galati, si-au inregistrat ieri solicitarile pentru a putea accesa alocatiile nerambursabile pe care statul le-a pus la dispozitia intreprinzatorilor. "Pina la acest moment am inregistrat in jur de 360 de astfel de solicitari.
Primul ministru a mai anuntat si ca Ministerul Economiei si Finantelor, impreuna cu Ministerul Internelor si Reformei Administrative, vor elabora un proiect de ordonanta de urgenta prin care competentele de cercetare a criminalitatii economico-financiare vor trece la Garda Financiara.
Sindicatul din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati a declansat lupta in justitie cu Ministerul Finantelor Publice si cu Garda Nationala de Mediu pentru a castiga unul dintre drepturile salariale de care membrii sai nu au beneficiat in ultimii ani de zile, si anume prima de vacanta.
De aproximativ o luna de zile o echipa de experti se afla la Galati pentru a studia calitatea terenului din Zona Libera, pe care urmeaza ca firma Enel sa ridice cea mai mare termocentrala din S-E Europei.
Cu toate ca in urma cu cateva zile premierul Calin Popescu Tariceanu ameninta cu desfiintarea zonelor libere din Romania, daca se va dovedi ca investitorii nu beneficiaza de avantajele prevazute in lege, reprezentantii Zonei Libere Galati au declarat ca acest lucru nu ar fi posibil, mai ales ca aici nu sunt astfel de probleme.
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati se afla in plin proces electoral. Structura sindicala isi alege organele de conducere de jos in sus, incepand de la nivelul fiecarui atelier sau birou si pana la sectiile si uzinele din combinatul siderurgic.
google-analytics.com