Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.37 secunde)
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, se pronunta pentru promovarea tinerilor care s-au facut remarcati intr-un domeniu de activitate in politica, aceasta reprezentand unica alternativa pentru scoaterea tarii din criza.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Si asta pentru ca, desi au primit de o perioada buna de vreme locuinte in celebrul cartier, pe care Dumitru Nicolae il prezinta ca pe una dintre marile realizari ale mandatului sau, oamenii nu si-au putut face carti de identitate pe noile adrese din cauza disputelor dintre autoritatile celor doua judete pe tema celor 1.000 de hectare de teren.
Harta include solutii concrete care trebuie aplicate municipiului Galati, idei care au fost preluate din discutiile cu cetatenii si cu specialisiti, ba chiar din propunerile celorlaltor candidati la functia de primar.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
In cadrul acestei sedinte presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ca noua filiale judetene ale PD-L vor fi sanctionate din cauza faptului ca au obtinut 5% sub media pe tara, adica cea de 29%.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Daca pana acum era doar un simplu zvon faptul ca social-democratul Florin Paslaru, actualmente consilier local, va candida pentru un post de deputat intr-un colegiu din Galati, iata ca acum zvonul s-a transformat in realitate.
Astfel, potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati, o patrula din cadrul Politiei Comunitare Galati a depistat un pensionar, in varsta de 54 ani, in timp ce lipea, pe stalpii RENEL, afise electorale reprezentandu-l pe candidatul Viorel Beltic din partea PRM pentru Senat.
Pentru ca aceasta situatie sa fie rezolvata, miercuri este asteptat la Galati un reprezentant al conducerii Damen Olanda. ... Dupa cum a aratat cotidianul nostru, de la inceputul anului foarte multi navalisti galateni au plecat in Statele Unite ale Americii pentru a lucra pe un santier naval din statul Luisiana.
In acest top exista firme la care directori generali sau administratori sint si oameni politici. ... Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
BRD Groupe Societe Generale filiala Galati a organizat un cocteil in care oamenii reprezentativi din diverse domenii de activitate din judetul Galati au socializat si au discutat despre posibilitatea stringerii legaturilor economice si artistice dintre regiunea Lyon si Galati.
In cursul lunii trecute, la Oficiul Registrului Comertului Galati, s-au inregistrat 240 de noi agenti economici. ... Capitalul total depus de noii agenti economici legal infiintati se ridica la 1.123.839 de lei. ... Alte 19 SRL si 2 PF vor intra pe piata serviciilor.
Buna parte din cele 120 de service-uri care functioneaza in prezent pe raza judetului Galati nu a fost inspectata in vederea autorizarii de catre Registrul Auto Roman (RAR) Galati, ceea ce inseamna in consecinta ca documentele eliberate pentru masinile care le treg pragul, cum ar fi inspectiile tehnice periodice, nu sint valabile.
Parker Store Galati este noul magazin de desfacere a PH Hidro Pneumatic, primul distribuitor din Romania al concernului Parker Hannifi Co. ... In cadrul Parker Store, deschis in Galati pe soseaua Smirdan nr.
Acest lucru se poate spune in cazul gropii de gunoi de la Tirighina, care a stirnit nemultumirea galatenilor ce locuiesc in apropierea ei sau a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in zona respectiva.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
google-analytics.com