Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (2.76 secunde)
Societatea galateana cere peste 300.000 de lei de la SC Brates Prut SA Frumusita in contul unor lucrari de reparatii la sistemul de irigatii, dar si pentru intretinerea unor drumuri si cai de acces.
Dupa cum se stie, printr-o decizie a consiliului de administratie din cadrul AFDJ Galati, adoptata la data de 28 septembrie, Florin Uzumtoma a fost revocat din functia de director Cai Navigabile al institutiei si numit seful Biroului Auto.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Comisarii Garzii de Mediu au aplicat o sanctiune usturatoare administratorilor hypermarketului dupa ce s-a constatat ca apele uzate care erau deversate depaseau concentratiile legale la mai multi indicatori, precum azotatul amoniacal sau suspensiile totale.
Acest lucru se va intampla pana pe data de 16 iulie 2009, care este data limita de inchidere a locatiei aflata in vecinatatea Combinatului si care a reprezentat in ultimii ani o mina de aur pentru hotii de fier vechi.
Conform datelor cuprinse in bilantul contabil pe anul 2007, Fotbal Club Otelul SA, care a avut anul trecut pe statele de plata 39 de persoane, a avut o cifra de afaceri de 12.407.123 lei si venituri totale ce au insumat 13.233.115 lei.
Judetul Galati se afla in prezent intr-o situatie paradoxala: fermierii au incheiat contracte cu Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare, filiala Galati, pentru 90.000 ha, dar in prezent se iriga doar pe 4.600 ha din cauza furturilor din reteaua de irigatii.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
Desi oferta locuintelor scoase la vanzare este bogata, iar preturile sunt din ce in ce mai mici, cererea lipseste.
Daca la Galati pietele volante s-au dovedit a fi un esec de rasunet, autoritatile locale din Bucuresti solicita saptamanal producatori din Galati pentru a-si desface produsele agricole. ... La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator.
Mai bine de 70 de galateni care platesc rate la BancPost au facut sesizari la Protectia Consumatorilor, care a dat un prim "verdict" filialei din urbea noastra - sa restituie comisionale care nu erau incluse in contracte.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. Omul a fost gasit mort pe un camp de rudele sale care l-au cautat ore-n sir.
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
16 persoane au ajuns la Spitalul de Urgents din Galati dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat pe zapada si a lovit un copac.
Primvicepresedintele PD-L Galati, Mircea Toader, este convins de faptul ca Partidul Social Democrat incearca sa-l dea jos, prin presiuni mediatice, pe directorul Societatii Electrica Galati, Iulian Arama. Cauza ar fi, se pare, acele case din judet care nu sunt inca racordate la energie electrica.
Situatia tensionata existenta pe platforma siderurgica, accentuata de intentia anuntata de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) si Forum de a declansa la sfarsitul acestei luni conflictul de interese daca administratia Combinatului nu va incepe negocierea noului Contract Colectiv de Munca (CCM), va fi discutata azi la Guvern.
google-analytics.com