Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (2.81 secunde)
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
REPLICA VEDETELOR: CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (Autoare:
Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila si vedete de muzica populara, urmati de un spectacol special dedicat Zilei Nationale Unirea, Visul unei Natiuni:
- Prin comunicarea si socializarea permanenta cu subiectii atat pe plan informational cat si personal astfel incat sa isi poata gasi rezolvarile si solutiile ideale pentru a depasi nivelul de stress si tensiune acumulate peste zi - Ce vedete din show-biz s-au antrenat cu tine si cu Aura de-a lungul timpului si ce rezultate ai avut cu ei?
Acolo locuiesc numerosi oameni de afaceri, sportivi, vedete sau politicieni. Intr-un top neoficial, realizat pe baza rapoartelor intocmite de politisti in cazurile de furturi din locuinte inregistrate in ultimii ani, pe primul loc se situeaza orasul Pantelimon.
Numai ca din ce in ce mai multe vedete, starlete si copii de bani gata testeaza prafurile. Tembelism si dorinta de a fi in pas cu practicile "lumii bune” - dupa mintea lor.
Numai ca din ce in ce mai multe vedete, starlete si copii de bani gata testeaza prafurile. Tembelism si dorinta de a fi in pas cu practicile "lumii bune” - dupa mintea lor.
Sa fi fost numarul de necontrolat de filme XXX de pe piata neagra a CD-urilor si DVD-urilor, productii indelung apreciate de o anumita categorie de persoane, care sa fi determinat cei trei adolescenti sa-si doreasca admiratia celorlalti, sa devina vedete?
Dar este atat de comod sa faceti pe moralistii, sa va dati vedete de Constanta pe forumuri accesate de jurnalisti din toata tara!
Suntem celebri! Cosmeºti, Lieºti, Nãmoloasa, Caprã, Zaharia, barajul de la Lungoci... Adelin, ai legãtura. De aici ne îndreptãm cãtre Mile Cãrpeniºan care transmite de pe un acoperiº de grajd.
Suntem celebri! Cosmeşti, Lieşti, Nămoloasa, Capră, Zaharia, barajul de la Lungoci... Adelin, ai legătura.
bani de la stat către presa şi buzunarul PSD-ului şi nici găinarii de partid, suţinuţi prin vorbe bune de diverşi politicieni, mari „vedete“ din presă
bani de la stat către presa şi buzunarul PSD-ului şi nici găinarii de partid, suţinuţi prin vorbe bune de diverşi politicieni, mari „vedete“ din presă
Mai putin sensibilizati de darnicia guvernului, aceasta Zana (de poveste horror) intrata in competitie cu Andreea Marin sau alte asemenea vedete cu mot in frunte, oamenii de afaceri romani le-au transmis guvernantilor ca li se rupe de praful pe care il tot arunca in ochi muritorilor de rand si ca noile reglementari privind regimul de circulatie in strainatate sunt de… rahat.
Eram si suntem satui de vedete si alte persoane importante sau cu relatii ale caror greseli au fost musamalizate. Aveam pretentii ca, in leaganul democratiei, lucrurile sa stea altfel.
Iar mai jos de ei, foste vedete ca Emil Constantinescu si Petre Roman, sperante neintrupate ca Ciuhandu si Gusa, ambitiosi, dar prea putin eficace, precum Dan Voiculescu.
Petreceri de strada, un concert cu unele dintre cele mai mari vedete de divertisment din lume si o sansa de a vedea de aproape casele reginei fac parte din planul de a marca cei 70 de ani de domnie.
Alea care au fost facute in doi peri, cu exemple de „glorioase” vedete de televiziune sau alea pe copertile carora apar nume ale unor „ilustri” domni sau doamne care au lucrat prin Ministerul Educatiei si au considerat ca merita si ei sa faca un ban gramada?
Multe vedete din Romania au scapat de kilogramele in plus si au inceput o viata noua. Amalia Nastase si Anca Bejan sunt doar doua dintre persoanele cunoscute care au reusit sa slabeasca si sa isi schimbe stilul de viata.
un ciufulit, imbracat ciudat, critica felul in care isi aleg vestimentatia altii, oameni politici, sotiile acestora, vedete TV, diversi oameni publici.
google-analytics.com