Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (6.95 secunde)
De asemenea, ar fi interesant de vazut care sunt declaratiile de venit ale unor astfel de vedete. Cam cat castiga ele pe an si cat dau la stat.
Ca-i de la stat, de la vreun partid sau de la vedete, ca se poarta acum, ca-i de la UE, pomana face bine romanilor pe oriunde ar fi acestia.
Vrem sa fim ziaristi, nu vedete. Probabil si de aceea cititi acest ziar. Pentru ca sintem "Monitorul de Botosani " nu staruri.
Urmeaza sa vedem in ce masura este vorba despre melodii interpretate live de vedete autentice sau de simple play-backuri, comandate de alti rapsozi.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Cat mai multe vedete de la noi din tara isi exprima ingrijorarea cu privire la razboiul dintre Ucraina si Rusia.
Ai nostri, ca brazii, cu aere de vedete, desi au talent cu carul, se pierd prin patul Laurei Andresan sau prin fumurile din barurile pe care le frecventeaza.
Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
Dulce si usor de obtinut e painea scribalaului care sta la panda fotografiind vedete cu degetul in nas, pentru ca apoi sa le vanda sub forma unor senzationale anchete jurnalistice!
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Nu e nevoie sa ii splicite cineva sa vina la televiziune, vin singuri, dau si bani pentru asta (asa cum fac si rromii pricopsiti care vor sa-si vada nunta data pe post), iar apoi se trezesc "mari vedete" precum Monica si cer ei bani sa apara la tv!
Cam cum au facut si satenii damboviteni, vedete internationale. Si dupa aceea tot ei s-au plans de producatorii versati ai filmului, ca i-au pacalit sa joace in parodia despre Kazahstan roluri de violatori si prostituate.
Iritarea e cu atat mai mare cu cat copiii din ziua de azi nu mai vor, dom'le, o bomboana si o portocala! Nu, ei vor adidasi cu crampoane, vor jocuri pe calculator si vor sa devina vedete pe Internet.
Altfel, n-am sa fac aprecieri asupra celor doua vedete, Wobay si Njock, decat dupa amicale mai tari, cu adversari mai puternici decat Minerul Lupeni sau CFR Timisoara.
La fel cum se inseala amarnic si administratorii de site-uri ca reusesc sa cenzureze in timp util comentariile oamenilor furiosi ca Romania este acum scena unui circ fara margini, in care vedete sunt politicienii.
Si mai interesant e ca multi dintre "coruptii" tarii au devenit un soi de vedete nationale despre care romanii vorbesc cu admiratie la un gratar la iarba verde.
Unele "vedete" castiga pe luna salariul unui profesor sau medic pe cativa ani. Deci fenomenul a denaturat, astfel incat niste cetateni cu venituri bune si foarte bune alearga dupa alti cetateni cu venituri la limita subzistentei sa le arate ca sunt corupti.
Treburile cu "cocolini" sau pretentii de mari vedete, sa le lasam domnilor parlamentari (unora!), carora nu le mai ajungi nici cu prajina pana la nas, de cand au aflat ca exista posibilitatea sa aiba X la suta procente sau de cand isi imagineaza ca daca ei nu erau, noi nu existam si nu puneam neam de neamul nostru picior in tari straine.
Lasandu-l insa pe om sa-si vada de reportajele lui, trebuie precizat ca altii nici nu s-au obosit sa dea curs invitatiei, printre acestia numarandu-se si Robert Turcescu, dar si alte "vedete" alese pe spranceana.
Nici diversele amenintari cu suspendarea stadionului nu sperie "fanii adevarati" care vor doar "binele echipei", obligand-o sa joace in deplasare doar pentru ca unii vor sa devina vedete TV impartind pumni cot la cot cu jandarmii.
google-analytics.com