Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (3.83 secunde)
"Ora de Vama" este o emisiune fara fite, fara pseudo-vedete, fara politruci, fara vorbe goale, fara prejudecati si fara ipocrizie.
Iata ce obiecte speciale poarta cele doua vedete de televiziune zi de zi. Pentru Oana si pentru mine, principalul nostru aliat, zi de zi, este Timpul.
Este anul provocarilor pentru ei! Trupa Gipsy Casual a avut un sfarsit de weekend incarcat.
Amprentele picioarelor lui Michael Flatley vor avea intotdeauna un loc pe Square Of Fame”, in Wembley Park, alaturi de amprentele mainilor altor vedete.
Amprentele picioarelor lui Michael Flatley vor avea intotdeauna un loc pe Square Of Fame”, in Wembley Park, alaturi de amprentele mainilor altor vedete.
In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style. Antonia a primit premiul Femeia anului din partea revistei Beau Monde.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Irina Calancea, director la Irka Shoes, ne asigura ca multe vedete poarta incaltari frumoase de la acest brand, printre care si Ludmila Balan, mama lui Dan Balan (fost component al trupei O-Zone) si cantareata Natalia Barbu.
Fizioterapeutul turc s-a mutat din tara sa natala in Romania, de dragul fostei vedete tv, chiar daca acolo avea o cariera stralucita.
Make-up artistul cu studii la Hollywood a transformat si in acest an numeroase vedete de Revelion pentru show-ul Antenei 1.
In cariera sa, a reparat ceasuri pentru vedete, precum creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Industria de beauty, dar si vedete precum Dana Savuica sau Xonia au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului.
Trupa Taxi se opune intr-un mod comic opulentei si dezaproba, impreuna cu un alai de vedete, constructia acestei Catedrale a Mantuirii Neamului - scrie Oreste pe blog.
- Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite; - Afaceri de succes, o rubrica despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din Romania si din afara;
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica:
Actul final sustinut pe marele ecran de Mark Ruffallo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si noua aditie Lizzy Caplan a trezit curiozitatea mai multor vedete de la noi, care s-au prezentat nerabdatoare la evenimentul de lansare al filmului.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia.
Ambasadori, personalitati din sport, oameni politici, vedete, jurnalisti de top, blogeri si key-people au dat curs invitatiei, lasandu-se sedusi de atmosfera tipic italiana, unde preparatele culinare specifice zonei Biella, vinurile cu caracter, Proprietà Sperino si muzica au facut seara desprinsa dintr-un film de Fellini.
Restaurata, reconditionata si amenajata cu mult bun gust, vila a devenit un univers al relaxarii pentru multe dintre vedete. Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
Dupa-amiaza, alte doua vedete ale postului, Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, revin la programul obisnuit de lucru: de la ora 16,00 la ora 19,00, veti auzi cea mai acida cronica a evenimentelor care s-au petrecut in ultima perioada.
google-analytics.com