Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (2.96 secunde)
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
La aceasta tehnica de indepartare a parului de pe corp au apelat si marile vedete de la Hollywood, precum Eva Mendes, Teri Hatcher si Christina Aguilera, personalitati care reprezinta un simbol al frumusetii feminine.
Capricorn Acesti nativi raman si in perioada urmatoarelor saptamani vedete ale zodiacului. Mai au, pana pe 2 ianuarie, de partea lor, in tranzit, planeta Venus, ceea ce le poate conferi mai multa gratie, sensibilitate, caldura sufleteasca sau care ii poate imblanzi pe cei aspri, duri si ursuzi din fire.
un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: Forta noastra esti tu! Haideti sa ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici!
Sunteti perceputi ca adevarate vedete. Va ganditi serios cam care va sunt prioritatile si ce rol joaca acum prietenii in propria viata.
Rachitan, celebru in USA, si caruia ii calca pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson si politicieni celebri, spune ca niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala, explicand totodata ca stresul este a doua cauza a imbolnavirilor.
Astfel, o carte obscura, care abunda in erori si rastalmaciri, a devenit in ultimii ani biblia miscarii anti vaccin din Romania, fiind citata atat de vedete TV, cat si in bisericile ortodoxe.
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea? Teama de stomatolog a vedetelor a fost eradicata! Seara zilei de 29 septembrie i-a adus pe cei trei fata in fata cu binecunoscuta teama de stomatolog, dar si de cabinete dentare si controale stomatologice.
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
Si cum ar fi daca am folosi vacanta de sarbatori pentru un rasfat total al corpului si sufletului nostru cu creme, masti sau uleiuri aromatice? Aceasta a fost manusa aruncata de magazinul Plafar catre vedete, ziaristi si bloggeri.
Hotelul preferat de vedete are si o oferta speciala pentru Revelion 2017. Premier Palace Spa Hotel ofera un meniu de lux, open bar, artisti de top la pretul de 95 euro â€" classic meniu la Events Hall Premier si 145 euro â€" VIP meniu la Restaurant Premier.
Au participat reprezentanti ai show-biz-ului, specialisti in domeniu, designeri, vedete de televiziune, reprezentante ale Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti s.a.
Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood si a fost mereu trasa prin inel, avand o silueta de invidiat, insa ea le avertizeaza pereprezentantele sexului frumos sa nu apele la dieta vegetariana.
A fost destul de ciudat, saruturi, imbratisari, ca si cum era o relatie paralela, a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vandute biografii de vedete, intre care Crline Dion, Kurt Cobain si Michael Jackson.
Cele doua vedete si-au oferit un weekend doar pentru rasfat cu masaje si relaxare prin plimbari in natura, chiar in padurea ce inconjoara clinica.
De aici, vin si cumpara in fiecare week-end mere si sucuri din mere vedete precum Corina Chiriac, Horia Moculescu, Mihai Gainusa si Dalia Octavia Pusca.
Cea mai mare suma a fost donata de actrita Sandra Bullock care a oferit un milion de dolari pentru Crucea Rosie, in timp ce Kevin Hart a lansat o provocare online prin care a indemnat alte vedete sa doneze bani, scrie BBC News.
Multe dintre animalele din pepiniera de la ZOO au ajuns chiar vedete la Circul Globus din Capitala. Inundatia cumplita din 1985 O alta perioada dificila s-a consumt in iarna anului 1985, cand Gradina a fost inundata si 80% dintre animale au murit inecate.
Inainte de a se face remarcata, Melissa a avut un job de chelnerita intr-un local de fite, frecventat numai de vedete.
google-analytics.com