Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (2.41 secunde)
Cifre foarte mari (pentru exemplificare, "vedete" imbracate sumar de-abia strang 200-300 de aprecieri), cu atat mai mult cu cat pagina lui Christian Ciocan nu a platit niciodata publicitate.
Amenintat cu instanta de o multime de vedete, ultima pe lista fiind Oana Zavoranu, Catalin Maruta a ajuns totusi, zilele trecute, sa fie parte intr-un proces in care un milionar din Romania ii cere daune uriase pentru denigrarea imaginii!
O alta surpriza a fost un dans specific din Indonezia oferit de doua dansatoare de acolo, dar si un dans la care au participat si vedete precum:
Cele trei vedete atrag atentia asupra cresterii riscului de cancer de sa nodata cu inaintarea in varsta. "Suntem cu adevarat fericiti sa putem transmite acest mesaj tuturor femeilor din Romania, incepand cu cele care ne-au dat viata:
La ora actuala consumatorul american de media se complace in a fi ghiftuit cu stiri locale de mare banalitate, cu povesti privind atacuri teroriste, razboaie din Orientul Mijlociu, talia cutarei vedete, sau orice altceva.
Iar doctorul Valentin Calu s-a oferit voluntar, in 2005, sa zboare cu noi in campania Vedete pentru sinistrati, pentru ca aveam nevoie cu siguranta de un medic.
Alaturi de alte vedete, campionul national a imbracat uniforma de ospatar si a servit la mese invitatii dintr-un restaurant de lux din Capitala.
In cadrul acestei actiuni, cei interesati vor putea afla direct de la medici si vedete informatii despre pericolul pe care il reprezinta cancerul intestinului gros, cat si despre simptomele si metodele de preventie si diagnosticare precoce a acestei bolii.
Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Sucu, in compania familiei si a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media.
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Popularitatea regimului alimentar inventat de acesta este una coplesitoare, cu atat mai mult cu cat vedete ca Jennifer Lopez sau Kate Middleton au declarat ca l-au tinut si au slabit spectaculos.
Aici a impartit scena cu vedete de calibru, precum Joe Cocker, James Brown, Cindy Lauper, Shaggy. Cu Joe Cocker a petrecut foarte mult timp.
In multime au fost vazute vedete ale postului. Exista si relatari legate de unele incidente. Reporteri ai B1 TV si Realitatea TV au fost bruscati de participantii la acest miting de protest care poarta numele, conform organizatorilor, de "plimbare a libertatii".
La eveniment, au fost prezente vedete din show-biz-ul autohton, precum: Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei.
Evenimentul de lansare a avut loc la Galeria Fischer & Milenkovici bucurandu-se de prezenta a numeroase vedete: Carmen Negoita, Sonia Argint Ionescu, Anca Serea, Diana Bart, Livia Graur, Livia Dila, Dalia Pusca, Maria Radu, Dorin Negrau, Adina Halas, Tily Nicolae, Eli Roman, Ligia Munteanu, Cristina Soare, Elena Taranu, Camelia Baltoi.
La Morgan vin sa manance vedete precum Radu Beligan, Marius Florea Vizante, Horia Brenciu, soprana Mariana Nicolesco, Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke", a precizat Anne Marie Parlog.
Inzestrata din nastere cu un chip greu de trecut cu vederea si trasaturi ale fetei care se apropie de perfectiune, prezentatoarea de la Antena 1 s-a aflat ani la rand in topul celor mai frumoase vedete de la noi.
De la vedete, celebritati pana la femei obisnuite. Ideea ca trebuie sa ai primul copil pana in 30 de ani este de-a dreptul depasita.
Nu as fi ales niciodata un stomatolog care lucreaza Â'doarÂ' cu vedete, ci am optat pentru un specialist in adevaratul sens al cuvantului", a marturisit fashion editorul.
"Ma gandesc serios sa recoltez celule stem pentru bebelusul pe care urmeaza sa il nasc! Iau in calcul banca de celule stem Biogenis, la care au apelat si alte vedete de la noi!
google-analytics.com