Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (3.78 secunde)
Asta a fost adevarata mea universitate. M.T.: Ceva profesori, mai tineti minte? G.P.: Cum sa nu. Unul alaturi de care am inceput.
Am lucrat zece ani la Wuerzburg, unde s-au descoperit razele X de catre Wilhelm Röntgen si aceasta universitate a dat lumii 13 premiati Nobel in fizica, chimie si medicina.
La universitate, la un moment dat, eram cinci profesori de radioterapie in sectie, pentru ca toti ne-am atins acel grad de educatie care ne dadea dreptul la grad.
De fapt asta este o problema " elevul ar trebui sa-si aleaga profesorul, mai ales la universitate. Daca esti intr-un mediu si observi ca nu ai pasiunea si propulsarea necesara trebuie sa schimbi imediat ceva … De fapt pasiunea vine din curiozitate, copiii sunt curiosi.
Asa ca, la aniversarea a 18 ani, Sentimente.ro #sustinedragostea printr-un proiect inedit, care va fi prezentat marti, 15 octombrie, de la ora 10.00, la Impact Hub Universitate.
"Pe Elena Udrea am admirat-o intotdeauna ca avand un spirit patrunzator si stiu ca a facut aprofundate studii juridice la o faimoasa universitate europeana si de aceea o urmaresc cu foarte mare atentie".
"Deja am avut o initiativa care a fost inaintata Consiliului Local Oradea, in ceea priveste eliberarea, pentru studentii care au deja un abonament pe una dintre liniile OTL, a unui abonament gratuit pe linia 14, intre Piata Unirii si Universitate", spune Debreczeni Sándor, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
BCU a denuntat si suspendarea aparitiei a numeroase ziare studentesti, convocarea a 200 de studenti de catre rectorii universitari si excluderea din universitate a catorva zeci dintre ei.
Alaturi de primar, la aceeasi universitate este inscrisa si Viorica Greceanu, directorul economic in cadrul Primariei Eforie. Cu alte cuvinte, oameni studiosi in judetul nostru!
Anul trecut a fost o actiune prin care ni s-a cerut sa completam declaratii si nu cred ca avem asemenea cazuri in Universitate", a explicat Buse.
Este cunoscuta actiunea intreprinsa de un grup de reprezentanti ai UDMR in PE, care au propus divizarea Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca pe motiv de limba de predare, desi aceasta este recunoscuta ca o universitate trilingva", sustine Puscas.
Si procentul nu creste, ci scade de la un an la altul pentru ca acesti copii de la tara, multi dintre ei extrem de capabili, nu au nici macar cum sa vina din judet la Galati, dar sa mai mearga la o universitate din Bucuresti, din Iasi sau din alta parte", a spus Nechita.
Birourile din Piata Universitatii in care lucreaza organizatia PSD Bucuresti si PNL, aflate in administrarea Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, vor fi eliberate de cele doua partide in favoarea Ministerului Sanatatii, care isi va amenaja sediul in acest imobil.
La doar cateva minute dupa ce s-a dat startul targului, mai precis cand au sosit studentii in Universitate, spatiul destinat acestui eveniment a devenit aproape neincapator.
Un sondaj de ultima ora, realizat de o prestigioasa universitate constanteana care echivaleaza examenele studentilor cu practica testelor tip grila adresate cetatenilor, ne-a parvenit la sediul redactiei intr-un plic sigilat.
In replica, reprezentantii Universitatii "Spiru Haret" spun ca Ministerul Educatiei nu este autorizat sa anuleze diplomele emise de universitate.
"Probabil ca Ecaterina Andronescu putea sa faca o consultare preliminara, dar ministrul are raspundere pe probleme de reforma a invatamantului, indiferent cine e ministru si indiferent din ce partid, trebuie sa respectam legea si prestigiul invatamantului si sa nu ne jucam cu asemenea chestiuni, ca e anormal ca o universitate sa aiba mai multi studenti decat toate celelalte universitati de stat si particulare impreuna.
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate.
In 1983 a fost destituita de la universitate si supusa unor anchete, interogatorii, batai, amenintari. Urmarirea ei politica a fost coordonata de colonelul de Securitate Alexandru Peres, tatal senatorului Alexandru Peres (PD-L).
A promis romanilor ca din trei in trei luni se va duce la Universitate pentru Raportul de tara. Nu a facut-o.
google-analytics.com