Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (3.23 secunde)
La noi se va face la Universitate, iar la Tecuci la Casa de Cultura", a anuntat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Victoria Movileanu.
Cu toate acestea, cadrele didactice din Universitate sunt de parere ca nu este imposibil.Febra muncii în strainatate a început de ani buni si s-a accentuat, cum era de asteptat, o data cu integrarea României în UE.
Cu toate acestea, cadrele didactice din Universitate sunt de parere ca nu este imposibil.Febra muncii în strainatate a început de ani buni si s-a accentuat, cum era de asteptat, o data cu integrarea României în UE.
Multi ajung sa încaseze lunar de la Universitate salarii de-a dreptul uriase, care bat de departe renumeratiile managerilor de unitati private din Craiova.
Multi ajung sa încaseze lunar de la Universitate salarii de-a dreptul uriase, care bat de departe renumeratiile managerilor de unitati private din Craiova.
În cazul parteneriatelor dintre un IMM si o universitate sau un institut de cercetare-dezvoltare, acestea pot beneficia de sume mult mai mari (de pâna la 446.000 de lei), dar si cu o contributie net semnificativa (40%).
Printre cei 30 de angajati ai Statiunii sunt si patru cercetatori care pot fi incadrati la universitate: "Sunt patru cercetatori de gradul I, doctoranzi, care sunt echivalentul profesorilor universitari.
Domeniul tinta este sectorul IMM, conditia pentru a obtine finantarea fiind realizarea de parteneriate cu cel putin o universitate sau un centru de cercetare (non-profit), dintr-o tara eligibila diferita, alaturi de care trebuie sa elaboreze un proiect comun de cercetare.
Acest proiect reuneste parteneri din Belgia (Asociatia Internationala Polul European de Cooperare Multi-Actori), Bulgaria (Noua Universitate din Bulgaria si Institutul Balcanic pentru Munca si Politici Sociale), Elvetia (Fair Labor Association - Geneva), Franta (ESCEM - Tours / Poitiers si IAS - L’institut International d’Audit Social), Portugalia (Universitatea Autonoma din Lisabona si Asociatia Portugheza de Gestiune si Tehnici de Resurse Umane) si Romania (Universitatea din Craiova), coordonati de François Silva, profesor la ESCEM - Tours / Poitiers - Franta.
Raspunsul este unul tehnic - doar Dumnezeu stie. Ducem lipsa de modele de urmat", a precizat Krugman, profesor la prestigioasa Universitate americana Princeton.
Evenimentul Zilei scrie ca mutarea celor patru statui din Piata Universitatii pentru a incepe construirea unei parcari subterane in centrul Bucurestiului a trezit suspiciuni printre arhitecti, dar si printre ONG-uri, care acuza ca lucrarile sunt ilegale.
Acestea sunt Raul Doamnei - Brancusi - Valea Ialomitei -Romancierilor - Parc Drumul Taberei - Drumul Taberei - Favorit - Orizont -Academia Militara - Hasdeu - Cismigiu - Universitate - CA Rosetti - Armeneasca - Mosilor - Piata Iancului - Vatra Luminoasa - Stadionul National - Delfinului - Morarilor - Spitalul Fundeni - Granitul - Pantelimon.
"Astazi la pranz (ieri - n.r.) s-a terminat cu devierea canalului pe noul tronson, Universitate - giratoriul din Valea Vlaicii.
"Va fi un pasaj pietonal la fel ca cel de la Universitate. Va avea iesiri catre absolut toate strazile. In interiorul pasajul vor fi spatii comerciale.
Deasupra acesteia va fi amenajata o piateta de 4.000 de metri patrati, dupa modelul celei de la Universitate. Primaria Capitalei intentioneaza sa construiasca parcarea de la Walter Maracineanu printr-un parteneriat public-privat.
"Inainte ne intalneam la Universitate, dar nu aveam aprobare si eram in afara legii. Ori scopul nostru nu e acesta.
Tonitza 7-9 - Parcari subterane Walter Maracineanu si Piata Dorobanti - Sala Palatului - remodelarea spatiului urban public si parcaj subteran - Sala Palatului - remodelare spatiu urban public si parcaj subteran - Uranus - Piata Rahova - parcaj subteran - Parcare la Gradina Icoanei - Piata Romana, "pe covor" - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Universitate - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Piata Rosetti - Manastirea Antim - remodelarea spatiului public si a zonei de parcaje - Cheiul Dambovitei Unirii-Izvor - Splaiul Independentei, de la Pod Unirii - Pod Izvor, refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre strada 11 Iunie - Refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre Strada 11 Iunie - Reabililitare Bulevardul Unirii - Incubator afaceri str.
Regina Elisabeta si pana la Splaiul Independentei, trotuarele sunt largite pentru a face loc pietonilor. In strategie este prevazuta si o "autostrada a pietonilor" intre Piata Romana, Universitate si Biserica Antim.
Municipalitatea a reevaluat ofertele, in cadrul licitatiei pentru construirea pasajului ce se va construi in centrul Craiovei, pe sub strada Aries, de la Universitate si pana la Casa Studentilor.
Primul tronson al magistralei 5 de metrou, care face legatura intre Drumul Taberei si Universitate, va avea o lungime de 6,2 kilometri si va numara 10 statii:
google-analytics.com