Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (7.36 secunde)
"Ama dus la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate ornamente traforate din lemn, precum unele pictate - 5 RON, bufnite bufnite, caluti, reni, ingerasi, oameni de zapada, braduti, fulgi de nea, lumanari, stelute sculptate - la 5 RON.
S-a facut om mare, a facut Revolutia la Universitate, s-a apucat de fumat prin cenacluri si prin redactiile revistelor literare.
Mai mult, cei de la Universitate spun ca studentii se vor implica si mai mult in tot ceea ce inseamna activitate la aceasta institutie de invatamant superior, iar un rol decisiv il vor avea si in comisiile de acordare a camerelor in camine sau in conceperea sistemului de acordare a burselor.
Se va pleca la ora 12.00 de la casa mortuara, in acorduri de trompeta, se va trece pe la teatrul Fantasio unde il asteapta fanfara militara, apoi la Universitate, si de acolo, la biserica unde slujeste IPS Teodosie.
Anul 1872 este dominat de periplul la Viena, de publicarea altor creatii ale sale - Inger si Demon si Floare albastra si de plecarea la Berlin, unde se inscrie la Universitate, pentru a studia filosofie, istorie, economie si drept.
In 2000 a obtinut doctoratul la aceeasi universitate, iar in 2004 un al doilea doctorat, la Institutul Karolinska din Stockholm.
Maries, pe care nu l-a vazut nimeni pe baricada de la Universitate. Sunt cativa nemultumiti care se zbat. E Maior (Dorin Lazar - n.r.) de la Brasov, care a fost deputat si este nemultumit ca nu mai e", a afirmat Ion Iliescu.
Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos.
In week-endul acesta vom fi prezenti la targul din fata Ateneului Roman, la Academia Militara, la Agronomie si in Piata Crangasi (unde avem magazin), iar la targul de la Universitate vom fi intre 1 - 31 XII 2013", ne-a spus Albert Raileanu.
La targul de la Universitate, cei de la firma Bujor sunt prezenti cu un stand cu cozonac de casa de la Suceava.
ßi profesorii ar putea fi verificati Comisia juridica a Senatului a votat un amendament la Ordonanta referitoare la deconspirarea politiei politice, cu ajutorul caruia orice universitate acreditata de stat se va putea adresa CNSAS in scopul verificarii profesorilor ce le pastoresc institu-tiile de invatamant.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale organizat in luna decembrie la Universitate.
au mutat capitala din Peloponez la Atena, capitala antica, unde in 1837 deschideau o universitate, ca sa prinda din urma Copenhaga sau Berlinul, cu doua mari scopuri:
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
Si cand manifestam la Universitate in 2012 nu se strangeau atat de multi decat daca scoatea U.M. Strada ultrasi in civil sa se bata cu jandarmii.
El isi mai trece in CV studii la asa-zisele universitati Cros (http://cros.ro/universitate/) si Draper (http://www.draperuniversity.com/), care nu sunt de fapt universitati, sau macar scoli, ci niste traininguri fara nici o acreditare academica, in domeniul startupurilor IT si new media.
Era impreuna cu un numar mare de martori care au urmarit, cu totii, o aparitie luminoasa, care se strecura printre blocuri, deasupra strazii Edgar Quinet, intre Universitate si blocul Dunarea.
El a adus mai multe plangeri semnate de colegii lui, profesori la Universitate, victime ale minerilor in anul 1990. Acestia s-au constituit in parti vatamate in dosar.
Oamenii de stiinta de la prestigioasa universitate britanica afirma ca este cert: cainii sunt mai inteligenti decat pisicile. Rationamentul specialistilor este simplu:
Regiunea nord-est continua sa detina recordul, situandu-se la 37,3% - O universitate japoneza a anuntat ca nu mai angajeaza profesori fumatori, scrie AFP.
google-analytics.com