Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate. Asta in timp ce coalitia guvernamentala s-a rupt. Intreg grupul PSD demisioneaza, conform anuntului facut de Mircea Geoana.
Dupa ce a dansat putin cu studentii, presedintele a spus: "vedeti ca ma descurc?".
Seful statului a vizitat apoi trei laboratoare ale Universitatii: unul de combustibili bio din ulei de rapita, unul de automobile si motoare si altul de prototipuri. Presedintele urmeaza sa participe la o intalnire cu profesorii universitatii.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vizitat astazi la Cluj-Napoca, Institutul Oncologic "Ioan Chiricuta", unde a felicitat conducerea unitatii medicale pentru rezultatele obtinute in activitate si l-a decorat pe directorul acesteia, Alexandru Irimie, cu Ordinul National de Merit in grad de Cavaler.
Traian Basescu a fost insotit pe parcursul vizitei de seful Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, de presedintele CJ Cluj, Alin Tise, de primarul Clujului, Sorin Apostu, si de mai multi parlamentari PDL.
Presedintele Traian Basescu a semnat astazi Decretul pentru revocarea din functia de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor a lui Dan Nica. Liderii PSD s-au reunit la Senat pentru a decide daca mai guverneaza sau nu alaturi de PD-L.
De asemenea, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat Decretul pentru desemnarea lui Vasile Blaga, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, sa indeplineasca interimar functia de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor.