Cautare

70443 de rezultate pentru "un" (2.65 secunde)
Impacarea cu regele Mihai Iliescu si-a inceput declaratia prin a constata ca in cel de-al doilea sau mandat constitutional a incercat permanent sa construiasca “un consens in privinta marilor obiective strategice ale tranzitiei“.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei.
Dupa ce si-au adjudecat mult ravnitele locuri de parlamentari, politicienii isi bat joc de mandatele acordate, transformand legislativul Romaniei intr-un circ de prost gust.
Dupa mai bine de patru ore de negocieri intre liderii de grupuri parlamentare, algoritmul reprezentarii partidelor in Biroul Permanent al Camerei pe intreaga legislatura a favorizat spre final Alianta D.A.
El a facut cu aceasta ocazie un bilant al activitatii din ultimii patru ani si l-a desemnat ca premier interimar pe ministrul Eugen Bejinariu.
La masuta sau in camaruta La Senat s-a discutat aprins aproape trei sferturi de ora asupra modalitatii in care se va exercita votul, sedinta fiind intrerupta la un moment dat de PNL si PD, care s-au retras pentru consultari.
Sfatul pe care i l-a dat direct noului presedinte a fost ca este esential sa stabileasca un dialog cu toata lumea, tinand cont ca statutul de sef al statului este altceva fata de cel de sef de partid sau de primar.
“Tinand seama ca UN PSD+PUR a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 28 noiembrie si ca acest rezultat a fost confirmat si in Parlament, prin alegerile presedintilor celor doua Camere, a rezultat ca Alianta nu detine majoritatea si deci, din punctul nostru de vedere, UN PSD+PUR ar trebui sa beneficieze de prima optiune in desemnarea unui premier“, a declarat Nastase.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Dezbaterea publica pe tema proiectului de buget pe 2005, organizata ieri dupa-amiaza de Primaria municipiului Botosani, a fost un esec, din punctul de vedere al participarii populatiei. ... Eu consider, in schimb, ca este un inceput foarte bun.
Prima propunere a fost facuta de consilierul PSD Mircea Govor, care a solicitat ca acesti bani sa fie alocati FC Olimpia, pentru a asigura jucatorilor un sfirsit de an decent.
Un lucru mai putin cunoscut este ca cei trei demnitari au fost, pentru un scurt interval de timp, vecini de scara intr-un imobil cu trei apartamente. Ca buni vecini, la un moment dat, ei si-au dat si o mana de ajutor.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Potrivit subsecretarului de stat, linia imprimata in prezent DRI trebuie mentinuta, intrucat problema minoritatilor este un domeniu in care nu pot exista alte viziuni decat cele existente in prezent.
La inceputul sedintei de ieri, deputatii au pastrat un moment de reculegere in memoria celor care s-au jertfit in timpul Revolutiei din Decembrie 1989.
Fostul premier Adrian Nastase, din luna mai pana acum, deci in sapte luni, a reusit sa-si mareasca contul curent bancar in dolari de la 71.973 la 103.408 (un plus de 31.435 de dolari), ceea de reprezinta o medie de 4.490 de dolari pe luna.
Din momentul publicarii in “Monitorul Oficial“ a Decretului semnat ieri de presedintele Basescu, premierul are un termen de zece zile in care sa prezinte noul Guvern in Parlament.
Primul este legat, dupa cum a aratat Traian Basescu, de dreptul constitutional al presedintelui de a desemna un premier, in conditiile in care nici un partid nu a obtinut majoritatea in alegerile parlamentare.
Ca urmare, referirile PSD la "majoritatea parlamentara”, care i-a permis sa-si protapeasca oamenii in fruntea celor doua Camere denota doar un exces de ipocrizie si oportunism.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
google-analytics.com