Cautare

70443 de rezultate pentru "un" (2.41 secunde)
Va asigur ca voi fi un presedinte al tuturor romanilor, al celor 22 de milioane de romani din tara si al celor sase milioane din afara ei, voi fi un garant al Constitutiei, un presedinte activ, cu respect pentru lege si oameni si voi incerca sa continui procesele de reforma ale Romaniei.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Borbely, si co-presedintele Aliantei D.A. PNL-PD Calin Popescu-Tariceanu au discutat ieri, la Palatul Parlamentului, pe tema programelor de guvernare ale celor doua formatiuni.
Parchetul Suceava a trimis, “printr-un exces de zel“, potrivit lui Antonie Iorgovan, o informare prin care informa ca acesta este cercetat intr-un dosar penal de evaziune fiscala.
Pitigoi a afirmat ca Partidul Umanist, de-a lungul timpului, s-a aratat consecvent si continua sa militeze pentru o clasa de mijloc puternica, IMM-uri si sustinerea capitalului autohton, partidul avand un electorat stabil.
Dl Traian Basescu i-a prezentat pe unii dintre colaboratorii sai, si acesta este un lucru foarte bun, care arata ca am intrat in normalitate, ca putem preda stafeta intr-un mod civilizat, spre deosebire de ’96, pentru ca eu am si aceasta experienta, si sunt foarte bucuroasa ca am avut un dialog si putem discuta despre ceea ce s-a facut in acesti ani“, a declarat Corina Cretu, consilier al presedintelui Iliescu.
"Am primit numeroase solicitari si din partea celui inculpat si din partea unor organisme internationale si am lasat un timp de reflectie asupra acestui lucru. ... Gratierea este un act de clementa.
In conceptia lui Nastase, de la patetica lui "demonstratie” pana la etichetarea lui Basescu drept extremist nu mai era decat un pas.
Dupa exact patru ani de asteptare, cei 22.000 de membri ai Asociatiei Nationale a Investitorilor FNI au avut, in sfarsit, un motiv de bucurie, dupa ce magistratii Sectiei Comerciale a Tribunalului Bucuresti le-a dat castig de cauza in procesul cu SOV Invest si Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului.
Sedinta de plen a inceput cu un moment de reculegere pentru comemorarea evenimentelor din urma cu 15 ani de la Timisoara, oras pentru care ziua de 17 decembrie este o zi de doliu, dupa cum a subliniat deputatul de Timis Viorel Oancea.
“Decizia lui Ion Iliescu de a-l gratia pe Miron Cozma a dus Romania cu multi ani in urma, iar eu nu voi mai ramane in PSD daca la presedintia partidului vine un politician ca Ion Iliescu“, a declarat ieri Tanasescu.
Astfel, dupa ce va fi anuntat si candidatul PD, se va realiza un sondaj care sa masoare notorietatea si increderea celor doi in randul bucurestenilor.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Desi nu a pronuntat nici un moment cuvantul “demisie“, Basescu s-a adresat delegatilor PD prezenti la Sala Palatului ca “fostilor colegi din PD“ si a vorbit despre “despartirea de partid“, asigurandu-i ca va fi un presedinte al Romaniei care nu va avea alt obiectiv decat “binele poporului roman“.
Nemultumit ca in imobilul pe care filiala botosaneana il detine in fosta Casa a Casatoriilor se adaposteau zilnic tot felul de persoane, iar in birourile din interior intra cine vroia, presedintele organizatiei judetene, Constantin Contac, a facut un program strict de munca la partid.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Conducerea PNTCD la nivel de municipiu Constanta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa infiinteze noi organizatii, si de asemenea, sa asimileze in cadrul partidului formatiuni politice marunte, cum sunt URR, AP, PNDC sau APCD.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Partidul Umanist din Romania (PUR) a anuntat ieri, prin liderul sau, Dan Voiculescu, ca nu a luat inca o decizie privind sprijinul pentru un viitor Guvern al Aliantei D.A.
Numai ca, ajungand la final, la fraza “Asa sa-mi ajute Dumnezeu“, fostul presedinte al tarii a facut un gest brusc din cauza caruia nu s-a mai auzit bine in microfon sfarsitul juramantului.
Este singura functie care face din politician un om care, in fiecare zi, se gandeste la cum sa rezolve problemele comunitatii, cum sa rezolve problemele oamenilor“, a mai spus Basescu.
google-analytics.com