Cautare

70443 de rezultate pentru "un" (2.97 secunde)
La un moment dat, in cadrul unei scenete, capra a fost intrebata daca vrea un tap, ceea ce a provocat rasetele asistentei. ... Traian Basescu a fost si sorcovit de un grup de copii de la o scoala din Bucuresti.
Potrivit lui Tariceanu, ministrul de stat de la UDMR “va forma impreuna cu un reprezentant al PD structura politica de coordonare a coalitiei la nivel guvernamental“.
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Cristian Danilet spune ca in timpul campaniei electorale si in timpul alegerilor la instantele din tara pentru desemnarea candidatilor aspiranti la un post in Consiliului Superior al Magistraturii, au fost sesizate mai multe incalcari ale legii.
A fost insa suficient ca Alianta sa le fluture niscaiva ciolane ministeriale pe sub nas pentru ca Voiculescu si ai sai sa se lepede grabnic de orice moralitate, cu un sec "Adio” aruncat peste umar partidului pe seama caruia au ajuns in Parlament.
Joi, 23 decembrie a.c., consilierii locali municipali s-au intrunit intr-o sedinta pe a carei ordine de zi s-a aflat un numar de 104 proiecte de hotarari.
George Copos a precizat ca FC Rapid este o fundatie care are un consiliu director, un presedinte executiv, acestora revenindu-le intreaga autoritate si responsabilitate.
Presedintele Traian Basescu se declara cel mai exigent cenzor al Guvernului Tariceanu. El crede ca noua echipa guvernamentala va reusi sa restabileasca increderea in clasa politica.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Intrebat la cat va creste pretul la transportul calatorilor in urma stabilirii corecte a tarifului de utilizare a infrastructurii, Dobre a aratat ca nu vor fi majorari ale preturilor la bilete, ci costul se va regasi “intr-un management mai bun“.
Posibila numire a lui Erdei i-a enervat pe democratii din judet, cu atat mai mult cu cat UDMR a obtinut aici la alegeri doar 87 de voturi l In Bihor, pentru postul de prefect se lupta doi lideri locali ai PNL si PD, iar pentru cel de subprefect un consilier local din Oradea, apartinand UDMR l In judetul Neamt este posibil ca echipa care a condus prefectura in guvernarea CDR- 1996-2000 sa revina la conducere;
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
a trimis FMI programul sau de guvernare pe care Fondul l-a acceptat cu constrangerea incadrarii intr-un deficit de 1,5%. ... Dan Ioan Popescu (PSD) nu a reusit sa obtina un raspuns clar de la George Copos privitor la atributiile pe care le va avea ca ministru de stat.
Un alt obstacol in calea inceperii lucrarilor in plenul reunit a fost o sedinta a senatorilor PSD. ... Ministeriabilii au fost nevoiti si ei sa astepte finalizarea sedintei deputatilor pe un hol alaturat salii principale, punand tara la cale in grupuri de cate doi.
Fostul suveran a declarat ca progresul este cu atat mai remarcabil cu cat, inca din timpul in care el insusi a condus Romania, telul tarii noastre a fost de a ajunge un “partener egal intr-o Europa stabila, prospera si sigura“.
“Asta este un lucru care ne priveste. ... Efectele din punct de vedere al consolidarii unui climat de militantism politic pe baza unor valori si principii care caracterizeaza un partid solid, modern, social-democrat - asta ne intereseaza si asta o sa facem“, a mai spus Iliescu.
El a precizat ca, pana la depunerea juramantului, noii membri ai Guvernului au avut in el un prieten, dar ca, de acum incolo, fiecare se asaza pe pozitia conferita de Constitutie si de popor.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Stenogramele sedintelor in plen, conspectate atent de colegii nostri de la Mediafax, demonstreaza un lucru extrem de simplu, pe care alesii nostri incearca de multe ori sa-l uite, reprosand presei ca-i place sa reflecteze doar jumatatea goala a paharului:
Potrivit unor documente ale Arhivei Nationale a Marii Britanii, Anthony Eden, ministrul de Externe al lui Churchill, a propus ca monarhului roman sa i se ofere o slujba ca pilot sau intr-un domeniu conex activitatii aviatice, ca urmare a cunostintelor sale in domeniu.
google-analytics.com