Cautare

70443 de rezultate pentru "un" (3.54 secunde)
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Intr-un comunicat remis ieri publicitatii, PRM considera ca aceasta “continua nociva traditie a algoritmului, initiata si aplicata de CDR in perioada 1996-2000“. ... Din nefericire, noua putere isi incepe activitatea printr-un blocaj.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Un copil poate fi adoptat pana la implinirea varstei majoratului civil, iar o persoana majora - numai daca adoptatorul sau familia adoptatoare a crescut-o in timpul minoritatii sale.
Ea a precizat ca ar putea face orice greseala de comunicare, dar in nici un caz nu o va face pe aceea de a “inchide usile si ferestrele“ institutiei fata de presa.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani.
“Este ciudat ca tocmai cei care spun acum ca s-a negociat prea mult reprosau, in urma cu trei ani, ca vor mai multe perioade de tranzitie si derogari“, spune fostul negociator intr-un comunicat de presa remis ieri publicitatii.
Adrian Vlad Casunean a precizat ca romanii nu au nici un fel de reprezentare la nivelul consiliilor din judet, facand ca singurul pol de autoritate la dispozitia romanilor sa ramana institutia prefectului.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
Anul trecut, in decembrie, Organizatia Gheorgheni a Uniunii Civice Maghiare a facut un apel catre consiliile locale din zona sa adopte cat mai repede hotararile de organizare a referendumului pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
Un alt obiectiv se refera la aplicarea regulamentului Senatului, indiferent daca e vorba de senatori PSD sau din alte grupuri parlamentare.
Dincolo de un act de politete, vizita s-a vrut si un semnal pentru conducerea serviciului ca noul presedinte nu are in intentie sa-l zdruncine prin reorganizari inutile, avand in vedere performanta acestuia.
Videanu a precizat ca, pentru crearea un mediu de afaceri sanatos, este necesara cresterea pretului la utilitatile publice pentru a se practica un pret cat mai apropiat de cel de productie.
PSD precizeaza, intr-un comunicat, ca pachetul de legi mentionate a fost elaborat de specialisti, in consultare cu reprezentantii sistemului judiciar si ai societatii civile, fiind evaluat pozitiv atat de catre UE si Consiliul Europei, cat si de Banca Mondiala.
PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a adresat un mesaj consulilor generali, consulilor si functionarilor consulari ai Romaniei in care le-a reamintit exigentele activitatii lor.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
google-analytics.com