Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (3.36 secunde)
"Va continua tratamentul de recuperare inceput la noi, probabil cu un kinoterapeut. A recuperat exceptional si va efectua tratamentul pentru recuperarea completa", a spus Stan.
- Cum se desfasoara tratamentul prin masaj Shiatsu? ... Tratamentul se desfasoara cu pacientul asezat pe masa de masaj. ... - Trebuie sa urmez zilnic tratamentul?
Tratament Tratamentul incepe cu modificari ale stilului de viata si administrarea de antiacide. ... In functie de severitatea simptomelor, tratamentul va fi de intretinere, continuu sau numai cand apar simptomele bolii. ... Anumiti agenti terapeutici folositi in tratamentul bolii de reflux gastroesofagian nu sunt indicati in timpul sarcinii.
Tratamentul are doua componente - cel al atacului, cand sunt manifestari neurologice cum ar fi tulburari de echilibru, de vedere, care dureaza intre doua zile si maxim doua luni, iar acest tratament se face oriunde in tara.
Diagnosticul de colon iritabil ,in MTC (medicina traditionala chineza) devine Sindrom de Umiditate-Caldura in Splina Tratamentul prin acupunctura a urmarit scaderea caldurii, eliminarea umiditatii si armonizarea organelor digestive. ... Tratamentul a fost prin homeopatie (remediul Alumina) combinat cu acupunctura (Sdr.de flegma-caldura cu Sdr de Vant).
"Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc. ... Tratamentul urmat a fost prin reflexoterapie combinat cu acupunctura (diagnosticul energetic fiind Dizarmonie Ficat-Splina). ... Tratamentul continua, monitorizarea facandu-se in colaborare cu specialistul ginecolog.
Diabeticii ar putea scapa de injectiile cu insulina Doug Melton si Peng Yi sunt doi cercetatori de la Universitatea Harvard care au descoperit un hormon, betatrofina, care va simplifica tratamentul diabetului.
Tratamentul keratozelor actinice DE CE ESTE NEVOIE DE TRATAMENT? ... - 5-fluoro-uracil (5-FU) unguent, in concentratii intre 0,5% si 5% este medicamentul topic cel mai larg folosit in tratamentul keratozelor actinice. ... Tratamentul poate produce roseata, tumefactie si cruste, dar acestea sunt trecatoare.
Daca pastilele pot fi luate zilnic, tratamentul intravenos se poate face la interval de cateva zile sau saptamani, decizia este luata de medic si depinde de foarte multe lucruri:
Cand o fata ori femeie este afectata de cancer, una din cele mai mari probleme cu care se confrunta este efectul pe care tratamentul il are asupra fertilitatii. Tratamentul cancerului se face prin chimioterapie, radioterapie sau interventii chirurgicale.
Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc. ... Tratamentul urmat a fost prin reflexoterapie combinat cu acupunctura (diagnosticul energetic fiind Dizarmonie Ficat-Splina). ... Tratamentul continua, monitorizarea facandu-se in colaborare cu specialistul ginecolog.
Tratamentul prin reflexoterapie ajuta la recuperarea functionala a organelor si glandelor afectate. Tratamentul vizeaza ca zone reflexe:
"In luna septembrie 2013 nu mai exista dosare in asteptare pentru tratamentul afectiunilor oncologice cu aprobarea CNAS. ... Presedintele Busoi a anuntat ca, pana la sfarsitul anului, CNAS are alocatia bugetara pentru tratamentul a 7.531 de pacienti.
- La cat timp dupa tratamentul citostatic are voie o femeie sa aiba o sarcina? - Daca va ganditi la cancerul de san, care este considerat practic, vindecabil, o femeie care a depasit doi ani de la tratamentul cu succes al cancerului de san nu va fi descurajata sa aiba copii.
Cel mai cunoscut caz in care tratamentul cu marijuana la epilepsie a dat roade este cel al lui David, in SUA. Parintii copilului au incercat mai multe tratamente si vazand ca niciunul nu are efect, au apelat la tratamentul cu marijuana.
- Care sunt obiectivele urmarite in tratamentul prin kinetoterapie? ... - Obiectivele generale urmarite in tratamentul prin kinetoterapie sunt:
Tratamentul prescris a constat in: ... Tratamentul a fost combinat: ... Tratamentul urmat a fost homeopat si acupunctura (Gelsemium Ch 30). Pacientul a identificat scaderea simptomelor (intensitatii) dupa o saptamana de tratament, apoi spatierea in timp a crizelor, iar in final disparitia starii pentru care s-a prezentat.
Tratamentul consta in aplicarea locala de crema antivirala (Aciclovir, Zovirax) si de antiseptice in leziunile mai extinse pentru a preveni suprainfectia. In caz de episoade mai severe, tratamentul antiviral poate fi si oral, in doza si pe perioada strict recomandate de medic.
Pe de alta parte, daca urma tratamentul, fie pierdea sarcina, fie copiii riscau sa se nasca cu grave malformatii. Femeia a urmat tratamentul recomandat de specialisti. ... "Mi-a fost teama ca tratamentul sa nu-i afecteze pe micuti.
Tratamentul bolilor cauzate de tabagism, cum sunt cancerul si cardiopatiile, este extrem de costisitor. ... "Tratamentul dureza intre 2 si 3 luni. Pacientul vine din 2 in 2 saptamani pentru a-i fi evaluata starea generala, eventualele simptome de sevraj si pentru a-si primi tratamentul.
google-analytics.com