Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (2.65 secunde)
tratamentul chirurgical este exclus. ... tratamentul non-chirurgical este iluzoriu. Handicap social sau impotenta functionala? â- prejudiciul social-estetic este primordial la pacienta de orice varsta:
Reconstructia mamara apare ca un raspuns pentru pacientele care vor sa isi capete integritatea corporala dupa mastectomie (in cazul reconstructiei la distanta) sau sa beneficieze de tratamentul cancerului fara a suferi impactul psihologic al amupatiei mamare (in cazul reconstructiei imediate).
Desi nu exista nici un medicament aprobat pentru tratamentul dementei vasculare, o serie de medicamente folosite pentru tratarea simptomelor cognitive ale bolii Alzheimer par sa actioneze si in cazul dementei vasculare.
Vedeti aici mai este o problema â€" eu am facut de-a lungul anilor mai multe tratamente dar, dup ace reuseam sa scot o o parte din batatura si ma simteam bine, nu duceam tratamentul pana la capat.
De aceea, pe langa tratamentul cu medicamente, nivelul normal al glicemiei poate fi mentinut prin regim si printr-un stil de viata sanatos. ... Ce sa faci ca sa-ti mentii glicemia normala Recomandarile medicilor includ, pe langa tratamentul medicamentos, adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos.
Sarcina principala in tratamentul dezlipirii de retina este apropierea stratului de convergenta de tije si conuri din epiteliul pigmentar si sudarea zonei din jurul rupturii cu tesuturile subiacente. ... Tratamentul cu laser este utilizat pe scara larga ca o masura profilactica (limitarea degenerarilor periculose sau pre-rupturilor).
ßeful statului, Traian Basescu, s-a intalnit ieri la Riga cu premierul britanic Tony Blair, caruia i-a transmis "ne-multumirea" Romaniei fata de tratamentul diferentiat aplicat in accesul pe piata muncii fata de celelalte zece state din valul cinci de extindere a UE.
Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
Ceea ce e important de remarcat, insa, e ca Mircea Geoana e ultimul care se poate plange de tratamentul care i se aplica.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Acesta nu acopera tratamentul in strainatate pentru afectiunile care au existat inainte de a incepe o calatorie, ci numai problemele de sanatate care apar in timpul sejurului si pun in pericol sanatatea persoanei.
1 Decembrie merita mai mult decat tratamentul asta mediatic degradant. Lucrurile se vor schimba doar atunci cand vom fi, in fine, o natiune.
Cercetarile ce vor fi realizate in cadrul proiectului ELI-NP isi vor gasi aplicabilitate imediata in diagnosticarea si tratamentul unor boli grave, a declarat primarul Capitalei, medicul Sorin Oprescu, vineri, la inaugurarea lucrarilor pentru infrastructura proiectului.
Castigatorii au fost premiati pentru proiecte care vizeaza tratamentul pacientelor suferind de cancer ovarian, agentii cancerigeni potentiali din sosurile folosite la frigaruile de pui si imbunatirea calitatii aerului din locuinte pentru a reduce frecventa crizelor de astm, informeaza AFP.
Kylie Minogue a intrat in operatie pe 21 mai 2005, iar la scurt timp dupa aceea a inceput tratamentul de chimioterapie.
Mai tarziu, Jose a aflat ca Placido infiintase aceasta fundatie special pentru a-l ajuta cu tratamentul, alegand sa ramana anonim, pentru a nu-l pune intr-o situatie dificila pe Jose, din cauza ca acceptase sprijinul "dusmanului" sau.
MOROCCANOIL, Tratamentul la 125ml in editie limitata Tratament Moroccanoil este un produs ce are la baza uleiul de argan, care a revolutionat industria de ingrijire a parului, impresionand stilistii si clientii din lumea intreaga. Tratamentul Moroccanoil ofera baza perfecta pentru orice tip de coafura si toate tipurile de par.
In cazul Adinei Postelnicu, treimea blonda a trupei Heaven, durerile au aparut atat in zona cervicala, cat si in cea lombara, iar tratamentul nu mai putea fi amanat.
Extreme Caviar Kit de la MIRIAM QUEVEDO Kit-ul Extrem Caviar contine samponul pentru par dificil (50ml), masca Hydra Pure (50ml) si tratamentul Elixir Precious (5ml). ... White Caviar Kit de la MIRIAM QUEVEDO Kit-ul White Caviar contine samponul Hydra Pure (50ml), masca Hydra Pure (50ml) si tratamentul Elixir Precious (5ml).
Tratamentul spa BALMAIN COULEURS COUTURE poate fi adaptat pentru orice tip de client. ... Tratamentul pentru acasa este recomandat sa se foloseasca la 24 sau 48 ore dupa serviciul de culoare, dupa ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza parul si proteja culoarea.
google-analytics.com