Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (2.99 secunde)
Tratamentul efectuat a constat in 10 sedinte de acupunctura (VG20, VG14, VB20, F3, GI11, C7, R3, R6) combinata cu psihoterapie cognitiv-comportamentala . ... Tratamentul urmat a fost prin acupunctura pentru armonizarea organelor digestive si a psihicului (E44, C7, V67, VB34, F3, RP6, F14);
Tratament balneofizioterapic "Tratamentul este unul conservator - balneofizioterapic de regula, pe o perioada lunga. ... Alta varianta decit tratamentul balneofizioterapic nu exista.
"In scopul prevenirii oricarei complicatii medicale, MS recomanda pacientilor care folosesc produsul Pegasys 180 μg/0,5 ml solutie injectabila in seringa preumpluta (peginterferon alfa-2a) in tratamentul curent, in cazul achizitionarii acestuia in ultimele doua saptamani, sa se adreseze imediat medicului curant in vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate", se arata intr-un comunicat al MS.
Tratamentul tacerii Indata ce au facut persoana de langa ei sa fie dependenta de ei, idealizand-o, psihopatii vor incepe sa demonteze, pe rand, tot ce au spus anterior, fiecare atu al persoanei de langa. Va incepe cu "tratamentul tacerii".
In cartea "Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale", carte care a ajuns la editia a IX-a, reputatul dr. ... Atunci cand organismul unei persoane nu poate produce factorul intrinsec, tratamentul standard de azi este de a injecta vitamina B12 direct in fluxul sanguin.
O pereche de lentile de acest tip ar putea elibera tratamentul aproximativ o luna.
Tratamentul medicamentos complex standardizat poate vindeca aceasta boala in majoritatea cazurilor, daca tratamentul este instituit rapid, inainte ca plamanii sa fie prea afectati, este urmat corect si nu este intrerupt inainte de termen", semnaleaza dr.
Bugetul alocat in 2014 este de 40,1 milioane lei, fonduri destinate nu doar pentru tratamentul hemofiliei, ci si al talasemiei, in conditiile unui minim necesar de 176 milioane lei.
Pentru a nu se ajunge aici, este esential a se institui din vreme tratamentul corect al diareei. ... Este sigur in tratamentul sugarilor si al copiilor.
In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune. ... Aceasta crestere s-a datorat in special francizei de medicamente pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv si a celui pentru cancerul colorectal.
Aceasta enzima este responsabila pentru convertirea precursorilor 5-hidroxitriptofan in serotonina si 3,4-dihidroxifenilalanina in dopamina, noradrenalina si adrenalina. De aceea a fost inclusa in tratamentul depresiei si anxietatii. sursa: wikipedia
Este o premiera si in privinta parteneriatului dintre o banca ce furnizeaza celule stem prelevate si criogenate pentru clientii sai , eliberate in vederea utilizarii lor pentru tratamentul donatorilor. ... Specialistii sustin ca aceasta procedura este mai eficienta si mai putin costisitoare comparativ cu tratamentul medicamentos.
- Ce rol are tratamentul paliativ in aceasta forma de cancer? ... Situatia este diferita pentru tumorile neuroendocrine, unde tratamentul antitumoral specific da ezultate mult mai bune.
In ceea ce priveste tratamentul medicamentos, acesta variaza in functie de starea si varsta fiecarui pacient si este bine a fi recomandat de un medic sau de un farmacist. ... Este sigur in tratamentul sugarilor si al copiilor.
Tratamentul impotriva cancerului exista si se ascunde in cele mai banale alimente aflate la indemana oricui, desi mai marii lumii medicale neaga vehement ca aceasta boala poate fi tratata prin metode alternative.
Aceasta substanta activa este prezenta in medicamentele folosite pentru calmarea durerilor, in tratamentul antiinflamator si al febrei. ... Chiar daca evaluarile inca nu s-au finalizat, pacientii nu trebuie sa intrerupa tratamentul fara avizul medicului prescriptor .
Catalin Vasilescu), Timectomia in tratamentul miasteniei gravis (dr. Victor Tomulescu), exenteratiile pelvine in tratamentul cancerelor pelvine local avansate ( dr. Gabriel Mitulescu).
Mai bine sa te sperii "degeaba" decat sa risti sa nu fii diagnosticat si, ca atare - sa nu primesti tratamentul corespunzator. ... Tratamentul Acesta depinde de stadiul de evolutie a bolii, de varsta si de starea generala a pacientului.
Este o substanta sigura in tratamentul sugarilor si copiilor. ... Este sigur in tratamentul sugarilor si al copiilor. Tasectan este disponibil sub forma de plicuri (pulbere) pentru copii si capsule pentru adulti.
Indicatiile terapeutice ale extractului din muschi islandez Pentru prevenirea si tratamentul inflamatiilor cavitatii bucale si faringiene Pentru calmarea rapida a tusei iritative si raguselii Pentru persoanele care isi petrec mult vreme in spatii cu aer uscat provenit de la aparate de aer conditionat sau sisteme de incalzire centrala Pentru cei care calatoresc frecvent cu avionul, cu trenul sau cu masina Pentru persoanele care vorbesc mult sau canta (cadre didactice, avocati, artisti ș.a.) Pentru prevenirea uscarii mucoasei bucale si faringiene in timpul activitatilor sportive Pentru uscaciunea gurii si dificultati la inghitire in cazul persoanelor in varsta sau al persoanelor care iau medicamente ce provoaca uscarea mucoasei respiratorii Pentru cei care isi simt mereu gura si gatul uscate din cauza fumatului Isla Cassis - Calmeaza tusea iritativa si raguseala Isla Cassis este un produs natural pentru protectia si tratamentul afectiunilor cavitatii bucale si faringiene.
google-analytics.com