Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (2.70 secunde)
Mariustuca.ro / Codeina este scoasa din tratamentul tusei si racelii in cazul copiilor sub 12 ani (Autoare:
Tratamentul consta in distrugerea invelisului celulelor adipoase si absorbtia naturala a acestora in organism. ... Tratamentul injectabil contra barbiei duble numit Kybella foloseste acidul dezoxicholic, substanta produsa in mod natural de vezica biliara pentru a ajuta intestinul sa absoarba grasimile.
expunerea la frig, infecții virale si bacteriene (gripa, raceala, pneumonia, gastroenterita, meningita, mononucleoza infectioasa, infectii streptococice, infectii ale tractului urinar, septicemie, malarie, tuberculoza), menopauza, reactii la medicamente (antibiotice, medicamente pentru tratamentul convulsiilor), boli autoimune (lupus eritematos sistemic), stresul, malnutritia, hipotiroidismul, diabetul zaharat, sistemul imunitar scazut la bolnavii care au SIDA sau cancer.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competențe in homeopatie, precizeaza, in cadrul interviului, tipurile de nevralgii si tratamentul acestora. ... Tratamentul depinde de fiecare caz, dar cuprinde adesea o imobilizare temporara (repaus la pat, purtatul unui corset sau al unui colier cervical), administrarea de analgezice, de antiinflamatoare, infiltratii.
In tratamentul agitatiei nervoase Infuzie: ... In tratamentul tulburarilor minore ale somnului Infuzie (vezi mai sus): ... In tratamentul problemelor digestive Infuzie (vezi mai sus): ... In tratamentul durerilor menstruale Ulei esential:
Discutii despre tratamentul schizofreniei: ... 23% sunt nemultumiți de tratamentul pe care il urmeaza (14% dintre ei sunt foarte nemultumiti) si isi doresc un alt plan de tratament; ... 21% nu au discutat cu nimeni tratamentele alternative inainte sa inceapa tratamentul pe care il urmeaza.
Dupa tratamentul acneei, pielea poate ramane cu un aspect obosit si cu tendinta de ridare pretimpurie, desi varsta pacientului poate fi una tanara. ... Tratamentul si dispensarizarea ( monitorizare) acneei se masoara in timp indelungat (24 de luni) iar boala poate fi considerate ca vindecata doar dupa acesti 2 ani.
Afectiuni tratate cu Argila Albastra de Raciu Afectiuni ale prostatei, abces, adenom, inflamatie Sinuzita Ochi inlacrimati, conjunctivita, cataracta, blefarita Cuperoze, vaginite, colpite, rectite, parazitoze intestinale Plagi (infectate si cangrenoase), furuncului, dermatoze, psoriazis, eczeme Reglarea tensiunii arteriale Cancer, leucemie Ficat, vezica biliara (icter, ciroza, colici hepatice, tumori) Infectii urinare, litiaza renala Gingivite, afte bucale, paradontoze, dureri de dinti Gastro-duodenita si ulcer gastro-duodenal Dureri articulare, reumatism articular, guta Cura interna cu granule:
Ceaiul de ceapa - folosit in special la raceli, viroze - in exces da dureri precordiale, conjunctivita sau dureri de cap.
fie cu micoza piciorului, cea mai raspandita infectie micotica, fie cu conjunctivita, despre care stim foarte bine ca, daca nu e tratata corect, e datatoare de mari necazuri.
- Conjunctivita (inflamatia conjunctivei); - Ulcerul cornean; - Inflamatia sau infectia oculara; - Glaucomul (cresterea presiunii din interiorul ochiului, inclusiv glaucomul cu unghi inchis si atacul acut de glaucom);
- Imunoterapia alergen specifica este singurul tratament ce schimba istoricul natural al bolii (rinita, conjunctivita, sinuzita, astm), protejand in privinta aparitiei de noi sensibilizari.
Alergii Iarna, reactia organismului alergic la frig se manifesta prin urticarie, adica mancarimi si roseata la nivelul pielii si, uneori, umflarea buzelor si a pleoapelor, prin rinita, conjunctivita si, in cazuri mai grave, prin astm.
Directiva 90/434/EEC, 2005/ 19/EECC privind fuziunile reglementeaza tratamentul fiscal al restructurarilor transfrontaliere in UE, restructurari in care sunt implicate societati din doua sau mai multe state-membre.
Riscul unui infarct miocardic poate fi prevenit numai in proportie de 8% prin tratamentul hipertensiunii arteriale, posibilitatea de prevenire crescand la 30% prin tratamentul tulburarilor metabolismului lipidic. ... Tratamentul este necesar pentru a preveni moartea.
Dar tratamentul intensiv poate ajuta pacientul sa-si inteleaga compulsiile si chiar sa aiba o viata mai sigura si mai placuta. ... TratamentSus Tratamentul colectionatului compulsiv de obiecte este o incercare grea si cu rezultate variabile.
Tratamentul va dura 90 de zile si va fi facut de doua ori pe an.
Din vremuri vechi, florile de lacramioare au fost folosite ca tonic-cardiace, in tratamentul unor boli de inima. ... Rezultate bune s-au constatat si in tratamentul reumatismului si al gutei, precum si la persoane cu boala Basedow (gusa).
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. ... Daca bolnavul este sub tratament cu medicatia clasica oncologica tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel. ... Tratamentul se face zilnic timp de o luna.
Radioterapia este folosita pentru tratamentul cancerului inca de acum 100 de ani, cand au fost descoperite, in anul 1895, razele X de catre Wilhelm Roentgen.Modernizarea acestei tehnici a avut loc insa cu precadere in anii 1900, cand celebra Marie Curie, prima femeie laureata cu Nobel, a descoperit elementele radioactive - poloniu si radium, experiment care, de altfel, i-a si adus tragicul sfarsit.
google-analytics.com