Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (3.94 secunde)
Avem vesti bune in ceea ce privește linia noastra de cercetare si de dezvoltare, ce include rezultate favorabile pentru o noua molecula in tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv si pentru o noua combinayie terapeutica in melanom.
Tratamentul are 3 obiective esentiale: ... Este sigur si bine tolerat in tratamentul sugarilor și al copiilor. Tasectan este disponibil sub forma de plicuri (pulbere) pentru copii si capsule pentru adulti.
Printre acestea se numara 'Tratamentul medicamentos al miopiei', prezentare sustinuta de prof. ... Adriana Stanila cu o lucrare privind 'Optiuni chirurgicale in tratamentul miopiei', care va consta in notiuni teoretice, dar si un moment de 'live surgery', printr-o transmisie de la o clinica din oras.
Motiv pentru care tratamentul gastritelor, ulcerelor se face concomitent tratamentul contra Helicobacter pylori. In tara noastra, incidenta cancerului gastric este de 6-7 cazuri la o suta de mii de locuitori si, in ultima vreme, acest tip de cancer este depistat la pacienti din ce in ce mai tineri.
Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese, preparatul luandu-se in cate 20 ml lapte rece, dupa cum urmeaza: ... Tratamentul propriu-zis consta in frectii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.
Tratamentul dureaza 3 zile, perioada cand nu se mananca si nu se bea nimic altceva. ... Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.
In tratamentul ficatului gras, primul pas spre vindecare este modificarea alimentatiei, astfel incat corpul sa metabolizeze rapid grasimile ingerate.
Tratamentul infectiei cu Stafilococ auriu Pentru infectiile minore (impetigo, furuncul s.a.): ... - se mai poate incerca tratamentul cu eritromicina, lincomicina ( in special pentru infectiile osoase), vancomicina.
Cu aproape 2000 pacienti la nivel national, ne aflam pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste tratamentul hemofiliei.
Magda Marincovici) Tratamentul cu paracetamol contra durerilor obisnuite, administrat in concentratii mari, o perioada indelungata ar putea avea efecte nefaste asupra sanatatii.
- As putem spune ca suntem in rand cu celelalte tari in ceea ce priveste tratamentul cu citostatice. ... Venim in plus in oncologie cu radioterapia, care pot spune ca va integra tratamentul din oncologie.
Tratamentul monturilor Tratamentul monturilor are ca principal scop eliminarea starii de disconfort si a durerii. Exista numeroasele leacuri babesti (peste crud aplicat, varza, tinctura de iod, de tataneasca etc) care, de cele mai multe ori, nu au niciun rezultat.
Fiecare bacterie/ciuperca are o reactie specifica la anumite medicamente (antibiotice sub forma de ovule vaginale in general pentru gravide) si prin tratament inadecvat pot dobandi rezistenta sporita, fiind mai greu de vindecat ulterior, prin urmare medicul ginecolog/obstetrician este singurul in masura sa va indice tratamentul corespunzator.
In caz de infectii se ia tratamentul pentru sterilizarea urinei si se face examen urologic pentru stabilirea unei anomalii a cailor urinare. Daca enurezisul apare pe fond emotional, tratamentul homeopat echilibreaza aceste probleme.
Magda Marincovici) In cateva saptamani, pe baza indicatiei medicului, bolnavii de hepatita C vor putea beneficia de tratamentul cu interferon free.
"Tratamentul chimioterapeutic efectuat in condiții de izolare scade riscul de deces din cauza infecțiilor, asigurand o rata de supraviețuire similara celei inregistrate in clinicile din vestul Europei. ... Dr Catalin Carstoiu, incetul cu incetul la SUUB incepem sa inchidem un cerc in tratamentul afectiunilor oncologice .
Calciliticele au aparut in urma cu 15 ani, initial pentru tratamentul potential al osteoporozei. S-a dovedit ca sunt sigure si bine tolerate, totusi prea putin eficiente in tratamentul osteoporozei, explica cercetatorii de la Universitatea Cardiff, autori ai acestui studiu publicat in revista Science.
In cazul aparitiei simptomelor (infectii, anemie), tratamentul consta in chimioterapie anticanceroasa, asociata sau nu, terapie cu anticorpi monoclonali. ... Si aproape 20% fac o forma de boala numita refractara, deoarece ei inregistreaza recidive intr-un timp foarte scurt, sub sase luni, sau nu raspund deloc la tratamentul initial administrat.
Magda Marincovici) Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) a emis deciziile pentru 51 de molecule care pot beneficia de includere conditionata in lista de medicamente compensate si gratuite, dintre care si molecule pentru tratamentul fara interferon al hepatitelor virale, cronice si ciroze hepatice tip C.
Magda Marincovici) Un laborator unic in tara noastra, care realizeaza diagnosticul si tratamentul ablative al aritmiilor cardiace complexe, a fost inaugurat azi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. ... Ministrul Nicolae Banicioiu a subliniat faptul ca de acum incolo se va asigura tratamentul personalizat al urgentelor cardiovasculare.
google-analytics.com