Cautare

643 de rezultate pentru "tratamentul pt conjunctivita" (2.87 secunde)
Tratamentul oncologic presupune utilizarea unor protocoale cu o combinatie de 2 pana la 5 medicamente, fiind suficient ca unul sa lipseasca pentru ca sansa la viata sa scada. ... "Tratamentul l-am gasit printr-un noroc chior, dar e pacat sa ajungi la mana lui Dumnezeu.
Tratamentul se face toata viata, in cazurile unui numar foarte mic de pacienti se intrerupe tratamentul", precizeaza conf.dr. Liana Gheorghe.
Din cei patru piloni esentiali enumerati de ancheta OMS - preventie, depistare precoce, tratament si ingrijiri pe termen lung - la noi primele doua sunt practic inexistente, explicand de ce costurile cu tratamentul si ingrijirea unui pacientu neoplazic sunt mai mari ca in alte tari.
Tratamentul cosmetic de curatare costa 110 RON, iar curatarea e indicata sa se faca o data pe luna. ... Tratamentul anti acneic:
Medicul specialist procedeaza la o monitorizare atenta a pacientului pentru a elabora o curba a valorilor minime si maxime, prin masuratori succesive, are nevoie de aparate speciale pentru a formula un diagnostic corect si a prescrie tratamentul optim.
Estrogenii au fost utilizati in tratamentul cancerului de prostata pentru a diminua efectele testosteronului. ... Medicii britanici spera ca, in curand, vor putea sa dovedeasca ca tratamentul estrogenic ar putea permite si evitarea ostoporozei, ceea ce nu s-a putu in aceasta faza a testelor clinice.
tratamentul la dermatolog al micozelor (ciuperci ale pielii) si streptodermiilor (afectiuni ale pielii cu streptococul A), combaterea varicozei membrelor inferioare (vene deformate si dilatate, vizibile sub piele) si tromboflebitei (inflamatie a peretelui unei vene cu formare de cheaguri de sange), consultatia endocrinologului in caz de diabet zaharat, reducerea masei corporale exagerate la obezi.
Estrogenii au fost utilizati in tratamentul cancerului de prostata pentru a diminua efectele testosteronului. ... Medicii britanici spera ca, in curand, vor putea sa dovedeasca ca tratamentul estrogenic ar putea permite si evitarea ostoporozei, ceea ce nu s-a putut in aceasta faza a testelor clinice.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Care este tratamentul in pneumonie ? ... Tratamentul poate include antibiotice, in cazul pneumoniei bacteriene. Nu exista un tratament dovedit a fi complet eficient impotriva pneumoniei virale, care de obicei se vindeca de la sine.
El este indicat in tratamentul contra durerii si inflamatiei, in special in tratamentul simptomatic pe termen lung al bolilor reumatismale inflamatorii cronice (poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta etc.) si a unor artroze dureroase si invalidante, precizeaza SFR.
consultatiile, tratamentul cariei simple, tratamentul afectiunilor pulpare la dinti, extractiile, montarea protezelor acrilice si revizia acestora. Potrivit ministrului Nicolaescu, bugetul pentru transplant pentru 2013 a fost calculat la nivelul lui 2012, deoarece anul trecut nu au fost folositi toti banii pentru acest program.
In acest an, tema aleasa este "Puteti controla astmul dumneavoastra" si are si o subtema - "E timpul pentru tratamentul astmului bronsic".
Totusi, tratamentul nu a dat rezultate in cazul pacientilor care nu prezentau aceasta mutatie genetica. ... Astfel, potrivit medicului Francoise Farace, noua metoda ar putea fi utilizata "pentru a monitoriza tratamentul si a detecta precoce aparitia rezistentei la acesta".
De asemenea, importante sunt informarea pacientului, diagnosticul si tratamentul corecte. ... Rozalina Lapadatu, presedintele APAA, spune ca prin aceasta carte, "aratam ca se poate lupta cu BII si ca pacientii pot avea din nou o viata normala, daca nu renunta si urmeaza tratamentul corect si adecvat".
In principal, tratamentul acestei infectii consta in administrarea de antimicotice. ... Aceste persoane vor fi consultate de medicul dermatolog care va prescrie tratamentul corect.
Tratamentul postoperator bazat pe risc se adreseaza pacientilor care au tumora rezectata, cu risc semnificativ de recidiva, acolo unde o tumora este mare sau are fractie de multiplicare mare. ... In concluzie, tratamentul cu imatinib 800 mg aduce un avantaj semnificativ - supravietuirea fara progresie.
Tratamentul alternativ :Gemoterapie+ homeopatie+reflexoterapie+apifitoterapie, dar numai sub control medical. Gemoterapicele utilizate in tromboflebita sunt: Alnus glutinosa,Cercis siliquastrum,Citrus limonum,Cornus sanguinea,Ginkgo biloba,Prunus amygdalus,Sorbus domestica,Castanea vesca,Aesculus hippocastanum,Juglans regia.
Tratamentul poliartritei reumatoide poate fi pe baza de antiinflamatoare, corticosteroizi, imunosupresoare sau alte medicamente care incetinesc progresia bolii.
Sunt foarte multi bolnavi care renunta la tratament din cauza costurilor ridicate, altii care pleaca in strainatate, sau unii, care nici macar nu au inceput tratamentul pentru ca sunt pe liste de asteptare.
google-analytics.com