Cautare

4195 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (2.96 secunde)
Sediile de circumscriptii sanitar-veterinare, locuintele de serviciu si anexele, precum si terenurile aferente se vand de catre Agentia Domeniilor Statului (ADS), prin atribuire directa concesionarilor activitatii sanitar-veterinare publice care isi desfasoara activitatea in aceste imobile.
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a anuntat ca, de Pasti, este interzisa comercializarea oualor de rata in pietele agroalimentare, iar carnea de miel se poate comercializa doar daca este marcata cu stampila de forma rotunda.
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Postul de director al Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a devenit vacant dupa ce fostul director, dr.
Reprezentantii Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie (Rompan) au declarat ieri ca 50% dintre fabricile de paine risca sa fie inchise din 2006, daca nu vor respecta normele sanitar-veterinare europene.
301/2006 privind vanzarea directa a produselor primare, emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), ce urma sa intre in vigoare pe 18 ianuarie, i-a pus pe jar pe tarani.
Produsele vor putea fi consumate numai in familie si numai in exploatatia de origine, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), referitor la comercializarea porcilor si a carnii provenite de la acestia, in perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna.
Specialistii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) recomanda in aceasta perioada achizitionarea carnii de miel si altor produse alimentare numai din locuri autorizate sau inregistrate sanitar veterinar. ... Cetatenii care achizitioneaza miei vii din tirguri de animale autorizate sanitar veterinar ii pot sacrifica in astfel de spatii.
Aceasta intrucat Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor nu a emis un act normativ care sa reglementeze acest sector dupa abrogarea prevederilor anterioare, in luna decembrie a anului trecut.
 Mieii ce urmeaza sa fie comercializati de Paste trebuie sacrificati în unitati aprobate sanitar-veterinar sau în piete si târguri special amenajate de administratia locala, pentru o perioada de cinci zile, înaintea Sarbatorilor Pascale, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale Sanitar-Veterinare si de Siguranta a Alimentelor (ANSVSA).
Directia Sanitar-Veterinara a fost anuntata ca mai multe cadavre de animale sunt aruncate la marginea lacului. ... Directia Sanitar-Veterinara a fost anuntata si urmeaza sa ajunga la fata locului.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri. ... "La Arad, ne simteam mult mai aproape de PD si, in plus, doctrinele noastre sunt compatibile.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
La Hotel Hilton, a avut loc recent conferinta legata de sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar. Platforma www.promovareata.ro reprezinta un serviciu care faciliteaza crearea de legaturi si mentinerea acestora, intre persoanele active din domeniul sanitar, dar si intre acestea si alte persoane interesate.
Nu mai exista tarife minimale si maximale O data cu integrarea Romaniei in UE a fost abrogata Ordonanta nr. ... "Acum nu mai exista tarife minimale si maximale, astfel ca fiecare persoana autorizata care efectueaza masuratori cadastrale poate sa practice propriile tarife", a afirmat Maria Basescu.
S-a inceput cu anularea sau reducerea, dupa caz, a 179 de taxe si tarife nefiscale (din care 99 sunt taxe/tarife de autorizare in diverse domenii). Acestea reprezinta 36,61% din totalul de 489 de taxe si tarife existente in prezent.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
google-analytics.com