Cautare

4195 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (2.89 secunde)
Asta, intr-un moment in care doar 20% din porcii din ferme au fost vaccinati de autoritatile veterinare. ... Agentia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a vaccinat impotriva pestei circa 300.000 din cei 1,4 milioane de porci crescuti in ferme, potrivit datelor prezentate ieri de institutie.
Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a declarat recent ca transhumanta este ilegala pentru ca incalca normele europene de buna-stare animala si transport, amenzile fiind intre 1.000 si 3.000 de lei.
Recomandarile de siguranta alimentara, pentru protejarea sanatatii publice pe timp de canicula, ale Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) sunt incluse intr-o strategie de combatere a efectelor temperaturilor ridicate asupra sanatatii si bunastarii animale si sanatatii publice veterinare in situatiile de avertizare cod portocaliu si cod rosu.
La noi am depistat destule cazuri cand comerciantii vand carnea de pasare vrac, ceea ce nu e bine", ne-a declarat seful Departamantului Inspectii din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Galati, dr.
In Romania, oamenii au adunat multa frustrare si multe nemultumiri cauzate de neputinta pe care au simtit-o de multe ori, atunci cand au avut de a face cu servicii medicale ce nu raspund nevoilor lor sau, mai grav, nu sunt in stare sa ii ajute!
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
20 de tone de rosii cu pesticide au ajuns in Romania, iar autoritatile sanitar-veterinare de la Bucuresti sunt cu ochii pe legumele si fructele din Turcia sau Iordania.
Inspectorii Protectiei Consumatorului, cat si ai Directiei Sanitar-Veterinare sfatuiesc craiovenii sa fie extrem de atenti la ceea ce cumpara si sa nu achizitioneze carnea de miel vanduta pe strada.
Comisia Europeana a acreditat patru noi programe SAPARD in valoare de circa 100 de milioane de euro, cea mai mare parte a sumelor fiind alocata pentru proiectele de infiintare de laboratoare sanitar-veterinare si pentru protectia mediului.
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a emis un proiect de ordonanta cu privire la protectia porcinelor. ... In Vest, de exemplu, porcinele pleaca de la o ferma fie la abator, fie la alta ferma, pentru repopulare", a declarat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj.
Taranii români îsi vor putea sacrifica porcii în perioada Craciunului numai daca animalele au fost asomate, a declarat de curând presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatis.
Taranii români îsi vor putea sacrifica porcii în perioada Craciunului numai daca animalele au fost asomate, a declarat de curând presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatis.
Taranii români îsi vor putea sacrifica porcii în perioada Craciunului numai daca animalele au fost asomate, a declarat de curând presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatis.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Asumarea raspunderii de catre Guvern pentru pachetul legislativ in domeniul sanitar a facut ca reprezentantii Opozitiei sa iasa la rampa si sa critice masurile ce urmeaza a fi luate odata cu intrarea in vigoare a celor 17 legi.
Increderea in sistemul sanitar romanesc. ... Nu pot insista suficient asupra faptului ca aceasta situatie este una dramatica si care reflecta probleme majore la nivelul sistemului sanitar romanesc. ... In al doilea rand, studiul releva principalele probleme ale sistemului sanitar romanesc:
google-analytics.com