Cautare

4195 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (3.71 secunde)
Cu o retea complet digitalizata, Romtelecom lanseaza pachete de servicii suplimentare la preturi mai mici decât pâna acum, mergând pâna la oferte cu minute gratuite nelimitate pentru convorbirile în retea, indiferent de ora si zi.Convorbiri gratuite si preturi scazuteCel mai ieftin dintre abonamentele cu care Romtelecom vrea sa rescrie istoria companiei se numeste Confort Nelimitat.
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
Patronatul Roman al Carnii de Porc a solicitat Autoritatii Veterinare ca vaccinarea antipesta a porcilor din ferme sa nu fie interzisa, ci sa fie optionala, singura companie care si-a manifestat intentia de a continua vaccinarea fiind Smithfield, in fermele careia s-a confirmat pesta in 2007."Patronatul a solicitat Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) ca, in anumite situatii, fermierii sa poata opta daca vaccineaza sau nu porcii din complexele comerciale, pe perioada in care sunt vaccinati cei din gospodarii individuale", a declarat directorul executiv al Patronatul Roman al Carnii de Porc, Stanca Tudor.
Aceste servicii minime costa intre 60 si 200 de euro. ... Analistii apreciaza ca, pentru dealerii si importatorii auto, post-vanzarea reprezinta o afacere de zeci de milioane de euro anual, aceste servicii reprezentand, in medie, aproximativ 60% din veniturile firmelor.
Aceste servicii minime costa intre 60 si 200 de euro. ... Analistii apreciaza ca, pentru dealerii si importatorii auto, post-vanzarea reprezinta o afacere de zeci de milioane de euro anual, aceste servicii reprezentand, in medie, aproximativ 60% din veniturile firmelor.
140 la prestari de servicii, care reprezinta 51,6% din total. ... La produse prestari de servicii reclamatiile au vizat telefonia fixa si mobila - 26; servicii de alimentatie publica inclusiv cele din cafenele si baruri - 13; ... servicii schimb valutar - 10; ... servicii de cosmetica si coafura - 6;
Executivul a emis, pe 16 iunie, o republicare a regulilor privind activitatile de comercializare a pachetelor de servicii turistice. ... Ordonanta de Guvern transpune prevederile Directivei Consiliului 90/314/CEE din 13 iunie 1990, privind pachetele de servicii pentru calatorii, vacante si circuite.
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Painea se va scumpi cu pana la 10%, in urma aplicarii unor taxe mai mari pe care le va percepe Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Camerele sunt dotate cu TV color, cablu si grup sanitar propriu. ... Vila Corsa 1 are o capacitate de 66 camere a cate doua locuri si trei apartamente cu living spatios si aer conditionat, utilate cu mobilier modern, grup sanitar cu toaleta si dus, gresie si faianta, geamuri termopan.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Locuitorii din Petrosani, care sunt bransati la sistemul central de termoficare, vor scoate din buzunar sume de doua ori mai mari fata de anul trecut, pentru a-si achita intretinerea, daca autoritatile accepta noile tarife ale Societatii de Termoficare.
De fapt, este primul targ de animale din Romania facut dupa normele Uniunii Europene si dupa Ordinul 45 al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Conform raportului, si firma Drakom Codlea a importat de la o firma din Slovacia 48.500 de pui vii, transportul fiind insotit de documente sanitar-veterinare potrivit carora pasarile erau sanatoase.
Deranjat de faptul ca a fost anuntat de reporterul "Replica" dupa terminarea programului, purtatorul de cuvant al Directiei Sanitar-Veterinare Constanta a declarat urmatoarele:
El a apreciat ca primii se afla in Guvern, in Ministerul Agriculturii, in Ministerul Sanatatii, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara, in comandamentele judetene si locale, iar ceilalti se afla "intr-o parte din Opozitie" si depun "motiuni superficiale, care contin aprecieri eronate, ce vadesc o slaba cunoastere a problematicii gripei aviare".
Liviu Harbuz, care a mai fost secretar de stat in minister si presedinte al Autoritatii nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor in perioada guvernarii Nastase, va coordona directia de afaceri europene si relatii internationale, avand in subordine si agentiile de plati.
Cel de-al doilea este Valentin Iovan, licentiat in drept, pana in prezent consilier juridic al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Dolj, care il va consilia pe prefect in materie de legislatie si relatii cu autoritatile centrale.
Pentru anul 2009, responsabilii ADS estimeaza, conform scrisorilor de intentie depuse de catre medicii veterinari concesionari, ca va mai vinde circa 150 de imobile, sedii ale circumscriptiilor sanitar-veterinare.
Unitatile de industrie alimentara din judet care nu dispun de fonduri pentru demararea unui program de modernizare vor fi inchise pina in 2006 Conform unei directive a Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului, societatile de profil din judet, ca de altfel toate firmele de acest gen din tara, au fost impartite in patru categorii vizavi de indeplinirea conditiilor privind functionarea pe piata europeana.
google-analytics.com