Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (5.65 secunde)
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Deputatul conservator Andrian Mihei i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea plajelor si "sa ceara celor responsabili o strategie coerenta, astfel incat deciziile sa nu fie haotice" in scopul de "a salva, macar in ultimul moment, turismul litoral de la dezastru".
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Deputatii PSD l-au sarbatorit ieri pe fostul lor lider Adrian Nastase la a 56-a aniversare a acestuia. Ei i-au adus cadouri si au ciocnit un pahar de sampanie in sanatatea acestuia.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat alocarea a peste 120 de miliarde de lei vechi pentru achizitiona-rea de noi echipamente electronice, calculatoare si aplicatii specifice, necesare, in cea mai mare parte, desfasurarii Forumului Francofoniei.
Craiovenii nu stiu sau afla prea tarziu ca montarea unui termopan in bucatarie dubleaza riscul acumularii toxice de gaz metan in incapere si, implicit, contribuie la disparitia oxigenului.
Galatenii nu au decit de cistigat daca consilierii locali fixeaza lefuri mari pentru cei din conducerile societatilor subordonate municipalitatii, sustin unii reprezentanti ai Partidului Conservator.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Epoca marilor nave de linie a apus, cuirasatele, crucisatoarele si in curand chiar si distrugatoarele fiind sau urmand sa intre in istorie prin scoaterea lor din serviciul tuturor statelor de pe mapamond dotate cu puternice flote militare.
Din acest an, capitolul alimentarii cu apa a Craiovei va "suferi" importante imbunatatiri, datorate finantarii pe Programul ISPA. Pentru a fi siguri ca vor mai obtine bani de la UE, Regia de Apa isi va infiinta un departament special care sa realizeze proiecte de finantare externa.
Presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a relansat ieri atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu si a colegilor democrati de Coalitie.
Senatorul liberal Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie pentru a face lobby "prietenei" sale de suflet, Elena Udrea.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, va prezenta presedintelui Traian Basescu, intr-o viitoare sedinta a CSAT, mai multe variante prin care "pot fi respectate angajamentele Romaniei", una dintre acestea vizand redimensionarea trupelor din afara granitelor tarii si retragerea din Irak.
Liberalii galatenii vor sa propuna Legislativului reorganizarea comunei Rediu. Scopul este transformarea satului Suhurlui in comuna. Se pare ca parlamentarii Partidului Social Democrat sint dispusi sa sprijine initiativa penelistilor.
Directorul societatii Drumuri si Poduri Galati, George Kramer, si-a depus demisia la jumatatea acestei luni. Contactat telefonic, acesta a confirmat faptul ca a demisionat si a precizat ca motivele demisiei sale sint multiple si le va face cunoscute dupa ce va fi numit noul director.
Statele Unite au propus Japoniei livrarea a 80 de rachete antiracheta de tip Patriot, dupa testele cu rachete nord-coreene de la inceputul lunii iulie, a anuntat, ieri, agentia de presa nipona Kyodo.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Doua centrale termice de cartier din municipiul Targu Jiu, pentru modernizarea carora primaria a investit aproximativ zece miliarde de lei, au fost scoase din functiune.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
In Alianta PNL- PD adie un vanticel de impacare, dupa ce mai multi lideri liberali si democrati au inceput sa se intalneasca pe ascuns pe la Palatul Cotroceni, cautand la Basescu binecuvantare.
google-analytics.com