Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (2.09 secunde)
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Autoritatile romane au intrat in alerta dupa ce o companie privata din Serbia a deversat cateva sute de tone de produse petroliere in fluviul Dunarea.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Delegatii Primariei Craiova au vizitat Italia, timp de trei zile, ca sa vada ce poate un incinerator pentru reziduuri menajere, in ciuda faptului ca Agentia de Mediu Dolj interzice construirea unei astfel de instalatii pana in 2017.
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
Alaturi de initiativele care vizeaza litoralul romanesc, dar si Aeroportul Kogalniceanu, deputatii PSD de Constanta sustin si modificarea Legii gazelor nr.
Vechile glorii ale PN¥CD, printre care Andrei Dimitriu, Barbu Pitigoi, Ion Diaconescu, Remus Opris, Vasile Lupu, au dezbatut ieri la Palatul Parlamentului, impreuna cu noile achizitii Aurelian Pavelescu si Leonida Lari, in prezenta unui public septuagenar, starea partidului la 80 de ani.
Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR) s-a delimitat ieri de membrii breslei care au adus omagii regimului comunist, fara a-i numi insa pe "cantaretii partidului".
Democratul Sorin Frunzaverde a depus ieri juramantul de investitura in functia de ministru al Apararii, in fata presedintelui Traian Basescu, in cadrul unei ceremonii desfasurate in prezenta premierului Calin Popescu-Tariceanu, la Palatul Cotroceni.
Noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde a declarat, joi, la ceremonia de instalare in functie, ca este onorat sa revina la conducerea MApN dupa sase ani, intr-o perioada in care Armata, odata cu intrarea in UE, devine profesionista.
Rasturnare spectaculoasa de situatie intervenita in cazul nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru postul de comisar european al Romaniei la Buxelles.
Conducerea PNG Galati i-a cerut ieri primarului Dumitru Nicolae schimbarea din functii a directorilor de la societatea Apa Canal si de la Teatrul Muzical “Nae Leonard”.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda.
Dupa cocktailul organizat joi seara de presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, Grupul de rugaciune al Parlamentului Romaniei a organizat ieri, din bani publici, primul "mic dejun cu rugaciune" cu invitati din strainatate.
Un proiect de lege aprobat de guvern impune noi restrictii la infiintarea comunelor, oraselor si municipiilor. Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Democratii au mutat campania electorala pentru fotoliul de primar de la Firtanesti in orasul nostru. Directorul de campanie electorala, Eduard Vasilache, si purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea, au povestit ieri modul in care PSD si PC ii terorizeaza pe cei care sustin campania pedistilor.
Liderii partidelor ce fac parte din coalitia de guvernare au anuntat ca nu vad cu ochi buni conflictul aparut in organizatia liberala.
google-analytics.com