Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.99 secunde)
Municipiul Craiova are un nou primar al copiilor de la sfarsitul saptamanii trecute. Functia de edil-sef este ocupata acum de o eleva, Teona Goreci.
Piata in care se comercializeaza produsele industriale la Petrosani se va muta intr-un amplasament nou, care va fi finalizat la mijlocul lunii iunie, cu doua saptamani mai tarziu fata de data la care era preconizat initial.
Sinistratii doljeni lupta in continuare cu apele care le-au intrat in gospodarii. Acestia se intorc rand pe rand la casele ruinate si incearca sa recupereze ramasite din ceea ce a fost odata averea lor.
Sinistratii din Seciuri au primit cateva dusuri, pentru ca igiena zilnica a reprezentat o adevarata problema: unii dintre oameni nu si-au mai facut baie de mai bine de doua saptamani.
Partidul National Liberal este inca in fierberea declansata de afirmatiile pe care Theodor Stolojan, dupa o lunga tacere, le-a facut la adresa liderilor partidului si in special la adresa primului ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Sinistratii din tabara Seciuri-Gorj au primit apa plina de microbi. Directorul DSP Gorj, Aristica Morosanu, a interzis folosirea ei, deoarece nu era buna nici pentru spalat.
Devastarea localitatii Rast la mijlocul lunii aprilie a determinat autoritatile doljene sa caute solutii rapide pentru stramutarea satului. La mai bine de o luna de la dezastru, o parte din localitate a fost deja trasata, iar satenii asteapta ca saptamana aceasta sa primeasca pamant in noul sat.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Organizatia municipala a Partidului National Liberal i-a cerut ieri primarului Radu Mazare "sa nu puna in pericol siguranta turistilor care vor vizita in aceasta vara statiunea Mamaia si sa aloce fondurile necesare pentru asigurarea securitatii in locurile publice".
Democratii s-au aratat pentru prima data dezamagiti de prestatia ministrului liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur, desi acesta este unul dintre preferatii presedintelui Basescu.
Un nou scandal a avut loc week-end-ul trecut in sanul Aliantei D.A.. In rolurile principale au fost unii dintre cei mai guralivi politicieni ai momentului.
Fostul consilier prezidential Elena Udrea, actualmente in PD, a apreciat la Ante-na 3 ca "acest Guvern nu are nicio performanta, dar i-as da nota 5, de trecere".
Consilierul judetean liberal Victor Manea a declarat ieri ca refuza sa fie martor la neregulile comise de Partidul Social Democrat in Consiliul Judetean Constanta.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe situatia trimisa la ministerele de resort din Bucuresti, ca autoritatile judetene trebuie sa se apuce din nou de calcule.
Reforma morala a clasei politice din Romania este un subiect care, in aceste zile, da batai de cap liberalilor. Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Fostii adversari ai Romaniei, cehii, au etalat un fotbal de inalta clasa, dovedind ca merita sa fie prezenti la turneul final.
google-analytics.com