Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.68 secunde)
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu avertisment contraventional pentru afirmatii discriminatorii la adresa homosexualilor in cadrul unei emisiuni televizate in direct.
Tumultul alegerilor locale si generale din 2004 a trecut.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu.
PSD sustine ca Traian Basescu si apropiatii sai ar dori ca in decembrie sa fie declansate alegeri anticipate, conducerea partidului adresandu-i ieri o scrisoare deschisa sefului statului, cerandu-i sa renunte la „interesele partizane“ si sa intre in rolul de presedinte al tuturor romanilor.
Corectitudinea votului in Parlament a devenit motiv de disputa atat in Senat, cat si in Camera Deputatilor. Fie ca este vorba de votul prin ridicarea mainii, fie ca este vorba de votul electronic, parlamentarii Puterii si ai Opozitiei se acuza reciproc de frauda.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a participat ieri la campania de strangere de semnaturi pentru votul uninominal, incercand sa convinga electoratul de utilitatea acestui sistem de votare.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie.
Organizatia municipala a Partidului Democrat a anuntat ieri intr-o conferinta de presa depasirea momentului de criza si intrarea intr-o oarecare normalitate.
Conducerea Camerei deputatilor a decis ieri, la sedinta Biroului Permanent, ca cele 156 de miliarde cheltuite pentru mutarea senatorilor in cladirea Palatului Parlamentului si returnate de catre Senat sa fie consumate pana la sfarsitul acestui an.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
Toti ministrii democrati sint batuti in cuie, chiar daca in ultimul timp s-a tot vorbit la nivel central ca unii dintre acestia si-ar putea pierde functiile.
Scandalul de o amploare fara precedent in care este implicat Adrian Nastase are o finalitate din ce in ce mai lesne de intrevazut.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Vicepresedintele UDMR, László Bórbely, le cere liderilor PNL si PD "mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare" pe obligatiile Guvernului in perspectiva integrarii in UE.
Reprezentantii Consiliului National Secuiesc au inceput de ieri sa distribuie in cutiile postale ale locuitorilor din judetele Harghita, Covasna si Mures 50.000 de fluturasi, pentru a anunta organizarea Marii Adunari Secuiesti din 15 martie, la Odorheiu Secuiesc.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase.
google-analytics.com