Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (2.63 secunde)
Liberalii din Sectorul 6 al Capitalei au inceput o campanie cel putin bizara, care consta in aparenta in informarea cetatenilor despre performantele Guvernului prin fluturasi amplasati in cutiile postale ale oamenilor.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Exista un social-democrat in orasul nostru care s-a bucurat atunci cind a aflat ca presedintele Partidului Democrat, filiala Galati, a fost nominalizat pentru a ocupa locul lasat liber in Guvern de conservatorul Codrut Seres.
Ocuparea posturilor de ministru al Economiei, al Agriculturii si de vicepremier au trezit nemultumirea democratilor, care se vad nevoiti sa astepte votul Parlamentului pentru a-si vedea omul instalat.
Raportul Comisiei prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste are toate sansele de a crea un nou cutremur major pe scena politica romaneasca.
NASA a decis prelungirea cu o zi a misiunii Discovery, pentru ca astronautii de pe naveta spatiala nu au reusit sa stranga total panourile vechii antene solare de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), ceea ce face necesara prelungirea cu o zi a misiunii, transmite AFP.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Mos Craciun a venit inca de ieri la Organizatia Judeteana PC Galati pentru a le aduce daruri celor mai mici dintre conservatori.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Mii de romani au stat la coada in primele zile ale noului an pentru a vizita Palatul Parlamentului, ale carui porti au fost deschise pentru o saptamana la initiativa Camerei Deputatilor.
Edilii locali din Mangalia au, pentru anul care tocmai a inceput, o serie de proiecte menite pe de o parte sa imbunatateasca viata locuitorilor orasului, dar, totodata, sa sporeasca si calitatea serviciilor oferite celor cateva sute de mii de turisti care poposesc in zona in timpul verii.
Ion Iliescu a iesit din nou la rampa cu o serie de critici adresate baronilor social-democrati.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Autoritatile locale din Karbala au inceput, sambata, sa blocheze accesul catre orasul siit sfant Karbala inainte de inceperea ceremoniilor prilejuite de sarbatoarea Ashoura, care vor atinge maine punctul culminant.
Primarul Dumitru Nicolae nu vrea nici in ruptul capului sa spuna care sint oamenii pe care ii va instala la conducerea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri lista investitiilor pe 2007 in suma de 15.887.000 lei, jumatate din aceste cheltuieli fiind alocate Senatului, a declarat secretarul Camerei Valeriu Zgonea (PSD).
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
Cele mai importante evenimente Este clar ca cel mai important eveniment politic de saptamina trecuta a fost aprobarea bugetului municipiului Galati.
Criticile virulente ale lui Vladimir Putin la adresa Washingtonului demonstreaza nemultumirea Moscovei fata de autoritatea tot mai mare pe care NATO si Statele Unite o au in fosta sa sfera de influenta si isi propun sa promoveze imaginea unei Rusii puternice, potrivit analistilor, citati de AFP.
google-analytics.com