Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (3.07 secunde)
Soarta celui care a fost pentru un mandat intreg cel mai puternic om din Romania este pecetluita. Din nefericire pentru el, dar si pentru imaginea partidului din care refuza cu obstinatie sa plece, Adrian Nastase moare, politic, agonizant.
Mutarea Senatului in Palatul Parlamentului nu a fost inca finalizata, intrucat Camera Deputatilor nu a eliberat toate spatiile pe care le detinea inainte, in special in corpul A1, subsol.
Cand nu vrei sa-ti recunosti si sa-ti asumi greselile sau neputinta dai vina pe altul. Este aproape o lege a firii, perfect aplicabila in politica.
Liberalii spun un "nu" categoric organizarii alegerilor anticipate pana la sfarsitul acestui an. Bogdan Olteanu spune ca si democratii impartasesc aceeasi opinie.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
Primaria Craiova si SC Electrica SA Oltenia, sucursala Craiova, au intrat in aceasta luna intr-o noua disputa privind proprietatea punctelor de aprindere ale sistemului de iluminat public.
Presedintele regreta numirea lui Tariceanu ca prim-ministru. Colapsul Aliantei este pus pe seama liberalilor. Acestia au fost acuzati ca se folosesc de smecherii pentru promovarea intereselor unor grupuri politico-economice nelegitime.
Semnalul dat de presedintele Traian Basescu ca Alianta se poate rupe dupa 1 ianuarie 2007 a fost receptat cum trebuie de filialele doljene ale celor doua partide din coalitie, care au inceput sa se intreaca in racolarea de noi membri cu functii si imagini publice importante.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. Cum cadrele medicale au fost libere, oamenii nu au avut de ales si au facut cale intoarsa, desi multi dintre ei venisera de la zeci de kilometri.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat cu majoritate de voturi lista cheltuielilor de investitii pe 2006, potrivit careia in acest an se vor cheltui aproape 178 de miliarde de lei pentru investitiile din Palatul Parlamentului, definitivarea parcajului subteran si pentru lucrari de fezabilitate si cadastru.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Primaria Mangalia a aprobat recent planul de investitii pe care urmeaza sa le faca in cursul acestui an.
Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PSD Ion Iliescu, a apreciat vineri ca legea lustratiei este o rusine nationala. Senatorul PSD s-a lansat in critici dure la adresa actului normativ aflat in dezbaterea Parlamentului si a precizat ca acesta este anti-constitutional, anti-democratic si ne-european.
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Ca urmare a numarului foarte mare de deputati care lipsesc de la sedintele Parlamentului, vor fi insituite sanctiuni pentru chiulangii.
google-analytics.com