Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (2.16 secunde)
Viceprimarul Capitalei Razvan Murgeanu a semnat un angajament cu Securitatea pe vremea cand era student in anul I. Marturisirea a fost facuta de Murgeanu in cadrul unui interviu BBC, dar a precizat ca nu a facut politie politica.
Victor Ponta a criticat vineri in fata liderului Mircea Geoana, mai multe decizii politice ale conducerii partidului.
Legea lustratiei trebuie sa prevada obligatia Justitiei de a finaliza cercetarile "cu maxima celeritate", in regim de "reducere a duratei procedurii judiciare", sustin mai multe asociatii civice si ale revolutionarilor.
Liberalii constanteni si-au stabilit, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a Delegatiei Permanente Teritoriale, o parte dintre candidatii pentru functia de primar in mai multe localitati ale judetului.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Mircea Geoana, liderul PSD, si-a vazut ieri dupa-amiaza dorinta implinita: motiunea de cenzura "1000 de zile de haos - Sfarsitul guvernarii de dreapta" a fost depusa in Parlament.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa.
Liderul democrat Emil Boc considera ca, in urma votului la motiunea de cenzura, a fost refacut patrulaterul rosu in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist.
Dupa cum declara in urma cu un an edilul sef al Municipiului Mangalia Zamfir Iorgus, iarna lui 2007 va fi cea mai "luminoasa" de pana acum.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
PNL a depus la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care cere sesizarea Politiei in legatura cu incalcarea legii electorale de catre PLD prin lipirea de afise pe stalpii de iluminat si pe un troleibuz.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la sediul SIE, ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea institutiei va contribui la cresterea performantelor SIE si a credibilitatiii "activului de comanda" al serviciului.
Camera Deputatilor va cumpara, la inceputul anului vitor, computere si echipamente pentru videoconferinta in valoare de 4,5 milioane lei, dupa ce in luna octombrie forul legislativ a mai achizitionat computere si laptop-uri in valoare de 4,3 milioane lei, de la doua firme din Bucuresti.
Pana la mijlocul lunii ianuarie, PD-L Constanta trebuie sa-si constituie, in prezenta Biroului Permanent Judetean, birourile municipale si orasenesti.
La inceput de an, in fata unor noi sperante si proiecte, altele sunt grijile presedintelui Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, care se gandeste cu groaza la scumpirile anuntate pentru acest an.
In anul in care parlamentarii nostri isi termina mandatul castigat in 2004, fiecare va incerca sa arate cat de bine si-a facut treaba in aceasta calitate.
Toti cei 700 de membri ai Partidului Democrat- Liberal din comuna Tuzla, in frunte cu presedintele Florin Micu, au trecut ieri la Partidul Social Democrat.
Mangaliotii au, incepand de ieri, un "Club al Pensionarilor" dupa modelul Constantei. Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
google-analytics.com