Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.76 secunde)
Democratii care ocupa functii de conducere in administratia locala au primit ordin sa lupte cu daruire pentru a-si apara fotoliile.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod.
Liderul PC, Dan Voiculescu, l-a catalogat pe Basescu "marxist", "stalinist" si "fost securist, care manipuleaza dosare".
Americanii dau o palma noii politici externe românesti. Schimbarea atitudinii fata de retragerea trupelor din Irak, o data cu instalarea noilor ministri liberali la externe si la armata, pare sa fi înghetat relatiile cu Statele Unite ale Americii.
Uniunea Populara Social Crestina a aratat prin vocea presedintelui sau, senatorul Ioan Talpes, ca il va sustine pe Traian Basescu la referendumul de pe 19 mai.
Becalistii vor sa inceapa o campanie de stringere de semnaturi in vederea organizarii unui referendum de suspendare a Parlamentului.
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007.
Senatorul PC, Codrut Seres apreciaza intr-un comunicat remis publicitatii ca presedintele suspendat Basescu si liderii PD le transmit membrilor de partid "mesaje staliniste".
Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a declarat ieri ca Parlamentul European a fost socat sa afle de amplasarea celor 322 de tepe simbolice din Parcul Tineretului, considerand ca actiunea a avut un caracter de tip neofascist.
Liberalii sustin ca democratii ii aduc cu forta pe oameni la mitingurile de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Liberalii constanteni au tinut sa argumenteze din nou pozitia PNL cu privire la demiterea presedintelui Traian Basescu, profitand de ocazie pentru a-i ridiculiza pe "marele politician" Emil Boc si "cartitele" care au creat PLD.
Conservatorii nu s-au decis inca daca vor sustine sau nu o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu deoarece pina in momentul de fata conducerea PC a fost preocupata mai mult de promovarea unor proiecte de legi ce fac parte din lista promisiunilor facute electoratului in 2004.
La incheierea campaniei pentru referendumul din data de 19 mai, deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale Constanta a Partidului Democrat, le-a promis tinerilor pedisti ca vor avea sansa de a vizita Parlamentul Romaniei.
Teodor Melescanu, ministrul roman al Apararii, a anuntat ca Romania si Bulgaria vor propune Rusiei organizarea de manevre militare comune, pentru a incerca sa dezamorseze tensiunile in relatiile cu Moscova, provocate de amplasarea de baze americane in cele doua.
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Problema pensiilor a fost discutata vineri la Guvern. Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu reprezentantii asociatiilor de pensionari. La dezbatere au fost prezenti ministrul Sanatatii si cel al Muncii, precum si un secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor.
google-analytics.com