Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.77 secunde)
PLD-ul lui Theodor Stolojan pare a da primele semne de descompunere, dupa ce doua judete au anuntat deja o serie de intoarceri la matca liberala a unor dizidenti ratacitori.
Cutiile postale ale constantenilor din intreg judetul au fost "invadate" de 100.000 de pliante prin care Partidul Democrat - filiala Constanta isi exprima sustinerea fata de presedintele Traian Basescu.
Camera Deputatilor a aprobat acordarea unui spor salarial de 10% angajatilor Camerei.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, acordarea unui spor salarial de 10% din salariul de baza angajatilor Camerei, masura datorata iradierii provocate de campurile magnetice ale instalatiilor si antenelor amplasate pe cladire.
Regiile din Craiova si-au propus anul acesta sa scoata profit din activitate, iar altele mai indraznete vor sa faca si investitii.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Democratii s-au lansat in amenintari la adresa liberalilor, la scurt timp dupa ce parlamentarii PNL au votat pentru infiintarea unei comisii parlamentare care sa-l ancheteze pe presedintele Traian Basescu.
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
Deputatul PRM Anca Petrescu a avertizat ieri, intr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca daca nu va fi urgentata finalizarea lucrarilor de amenajare a tuturor spatiilor din Palatul Parlamentului, vor fi probleme in functionarea utilitatilor acestei cladiri.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sustinut ieri la Iasi, ca in Romania nu mai exista "baieti destepti" care sa faca presiuni pentru incheierea unor contracte cu energie defavorabile statului.
Cele mai importante evenimente Eugen Durbaca a ramas fara presedinte la filiala conservatoare de la Tecuci. Iulian Tocu si echipa sa au parasit PC pentru a se instala, pe functii de conducere, in barca PNG.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE.
Cele mai importante evenimente Nu a fost o saptamina cu prea multe evenimente la nivel local.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca a exclus Partidul Democrat de la guvernare, in cursul zilei de astazi urmand sa prezinte Parlamentului un Executiv alcatuit doar din ministri PNL si UDMR.
Democratul Laurentiu Mironescu l-a contrazis, din nou, pe social-democratul Alexandru Mazare in privinta Aeroportului Kogalniceanu. Deputatul PSD declarase, intr-o recenta conferinta de presa, ca initiativa de a trece 25% din actiunile aeroportului in "custodia" Consiliului Judetean Constanta este in linie dreapta, primind avizul uneia dintre comisiile parlamentare.
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
google-analytics.com