Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.86 secunde)
In conferinta de presa sustinuta ieri, presedintele organizatiei judetene a PNG-CD, Adrian Smarandoiu, a tinut sa aminteasca unele dintre actele de caritate facute in comunele din judetul Galati sau care sunt in curs de realizare.
Pentru anul 2008, deputatilor le-au ramas la dispozitie 9.148.138 de lei pentru dotari si investitii in activitatea proprie.
Demersurile din ultimul timp ale primarului din Medgidia, Dumitru Moinescu, si-au gasit ecou in randul liberalilor. Intr-un comunicat de presa semnat de liderul PNL Medgidia, Marian Iordache, edilul democrat-liberal este atacat in termeni extrem de duri.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, 6 aprilie a.c., la hotelul Ibis din Constanta, edilul orasului Navodari, Tudorel Calapod a prezentat cateva din evenimentele care au avut loc in ultima perioada.
Sute de afise, bannere, mash-uri si panouri cu figurile candidatilor la alegerile locale din 1 iunie au împânzit Craiova în prima zi a campaniei electorale.
PDL acuza PSD ca a declansat campania murdara in sectorul 5 al Capitalei, precizand, ca la punctele electorale ale social-democratilor s-au distribuit materiale care folosesc abuziv insemnele electorale ale PDL si imaginile candidatilor sai.
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare. Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta nu este obedienta lui Radu Mazare, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Localnicii din Dobrogea celebreaza anul acesta trecerea a 130 de ani de la instalarea administratiei romanesti in aceasta regiune.
De vreo trei saptamani incoace suntem supusi zilnic la un bombardament fonic din partea candidatilor care au ales sa-si atraga electoratul prin tot soiul de sloganuri ce "penetreaza" timpanele galatenilor prin decibelii emanati de boxele instalate pe masini, si deloc prin mesaj.
Biroul Electoral Municipal a primit ieri o sesizare din partea PNL Galati ce vizeaza mai multi fluturasi electorali ai PD-L, despre care liberalii sustin ca ar reprezenta "o mita electorala".
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Exista vorba aia cum ca frumusetea sta in ochii celui care priveste. Ei bine, pe tot parcursul campaniei electorale, noi, cetatenii acestei urbe, am tot privit la afisele electorale.
Primarii nou instalati in fruntea administratiei locale constantene au avut ieri ocazia sa participe la prima lor sedinta prezidata de prefectul Danut Culetu.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Unitatile de invatamant din orasul Murfatlar au intrat intr-un amplu proces de modernizare.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Roma, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Italia, ca, probabil, actuala lege electorala din Romania va genera "probleme in acuratetea rezultatului votului", dar este un pas inainte in clarificarea clasei politice.
google-analytics.com