Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (2.26 secunde)
Locuitorii comunei s-au intalnit duminica cu edilul-sef al localitatii, Iancu Boldea, pentru a se lamuri de ce dupa o luna de la finalizarea alegerilor locale nu isi poate lua in primire postul.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Dosarele "Matusa Tamara" si "Armele lui Miki Spaga" se întorc la DNA. Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Autoritatile Georgiei au semnat, luni, un armistitiu prin care se angajeaza sa-si retraga trupele din Osetia de Sud. Angajamentul nu este insa recunoscut de Rusia, pe motiv ca georgienii continua luptele pe teren, drept pentru care si fortele ruse isi continua ofensiva.
Edilul sef a anuntat zilele acestea ca s-a pregatit intens si si-a stabilit prioritatile pentru Galati. Acesta spune ca nu vrea sa i se termine mandatul al treilea pana nu termina de reabilitatat blocul G4, proiectul ISPA Apa - Canalizare sau Stadionul Dunarea.
Comsiai juridica a decis, miercuri, sa renunte la subcomisia de raportori pentru cele doua noi dosare vizandu-l pe Adrian Nastase, hotarand ca fiecare membru al comisiei sa studieze individual materialele si sa isi formeze un punct de vedere in termen de doua saptamani.
Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a refuzat oferta PD-L de a candida pentru un post in Parlamentul Romaniei. Surse din conducerea PD-L sustin ca Macovei fusese ofertata de presedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, sa candideze intr-un colegiu uninominal din Bucuresti.
Comercializarea materialului lemnos in piete, targuri, oboare, burse de marfuri este permisa numai daca acestea sunt autorizate de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura prin structurile teritoriale ale acesteia.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
Liberalii au finaliza luni lista candidatilor pentru colegiile uninominale din diaspora, validand candidatura vicepresedintelui Fortei Democrate, Daniel Zamfir, pentru Europa de Vest, cea a poetului Nicolae Dabija, pentru Europa de Est, si a pastorului penticostal Stefan Movila, pentru America.
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Politistii galateni au sanctionat zilele trecute mai multe persoane care lipeau afise electorale taman acolo unde nu trebuie.
Traian Basescu a sustinut marti ca Romania va fi echilibrata daca va avea si optiuni de stanga in societatea civila, si ca privatizarea, libertatea pietei sau independenta justitiei sunt valorile majoritatii cetatenilor, mai greu fiindu-le celor care au fost stalinisti convinsi.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
google-analytics.com