Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (3.23 secunde)
In complicitate cu functionarii acestor sucursale, Adrian Stefan a reusit sa-si convinga victimele sa scoata credite de nevoi personale pentru ei, pe care apoi sa i le dea lui contra unor promisiuni de angajare si a unor cote-parti din imprumut.
Rata de angajare pe piata europeana, in prezent de 66%, se apropie tot mai mult de tinta de 70% stabilita pentru 2010, se arata in raportul CE, care va fi inaintat spre aprobare de catre ministrii Muncii din UE la 29 februarie.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Pentru a rezolva problema formalitatilor din momentul angajarii muncitorilor straini, Asociatia Nationala a Constructorilor de Nave din Romania, al carei presedinte este Gelu Stan, directorul Santierului Naval Damen Galati a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu, dar si altor ministere, prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Potrivit site-urilor de recrutare online Raiffeisen Bank si UniCredit-Tiriac Bank, cu cele mai mari intentii de angajare a directorilor de sucursale, cele doua banci cauta angajati in peste zece orase din tara.
Potrivit acesteia, persoanele interesate de astfel de locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Dolj, prin intermediul caruia se va asigura schimbul de cereri de angajare si de CV-uri primite de la persoanele aflate în cautarea unui loc de munca.
Majoritatea drepturilor angajatilor sunt conditionate de perioada pentru care au fost derulate raporturi de munca la angajatorul in cauza (spre exemplu, dreptul de a contesta decizia de concediere nejustificata apare dupa primele 12 luni de angajare).
„Dintr-o rata de utilizatori de 75% care si-au aplicat CV-urile, 61% dintre ei au fost chemati macar la un interviu de angajare, însa numai 4% au si obtinut acel loc de munca“, precizeaza ele.ro.Alt dezavantaj este si acela ca CV-ul on line este un formular standardizat.
„Dintr-o rata de utilizatori de 75% care si-au aplicat CV-urile, 61% dintre ei au fost chemati macar la un interviu de angajare, însa numai 4% au si obtinut acel loc de munca“, precizeaza ele.ro.Alt dezavantaj este si acela ca CV-ul on line este un formular standardizat.
Un prim indiciu în acest sens este faptul ca nu figurati niciodata pe lista de prime, indiferent ca e vorba de cele de vacanta, de Craciun, de Paste sau de merit, asta în conditiile în care la interviul de angajare vi s-a spus ca politica firmei include si aceste facilitati sau, pur si simplu, mare parte din colegi primesc astfel de „atentii“ din partea conducerii.
Necesitatile de angajare ale companiilor se reflecta, în mare parte (în Dolj, se mentin deficitare domeniile constructiilor si confectiilor), si în preferintele tinerilor.
Necesitatile de angajare ale companiilor se reflecta, în mare parte (în Dolj, se mentin deficitare domeniile constructiilor si confectiilor), si în preferintele tinerilor.
„Un nou sef poate fi si un nou început pentru dumneavoastra. Prima întâlnire cu managerul se aseamana cu un interviu de angajare.
Consideram ca prin acordarea tichetelor de masa, castiga nu numai angajatii si angajatorii, dar si statul roman care atrage in zona legalitatii venituri substantiale, stimuleaza formele legale de angajare a fortei de munca si promoveaza politici sociale cu efecte concrete in cresterea nivelului de trai al populatiei.
În general, persoanele care au un numar mare de contracte individuale sunt cele cu profesii liberale (medici, avocati, juristi, economisti)“, a declarat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.Potrivit acestuia, în perioada iulie-septembrie, la ITM Dolj (în cadrul Serviciului îndrumare angajatori si angajati în domeniul relatiilor de munca - evidenta populatiei) au fost înregistrate 13.703 contracte individuale de munca (ale persoanelor aflate la prima angajare si ale celor care colaboreaza cu mai multe firme si institutii).
„Dupa parerea expertilor în resurse umane, cam un sfert din totalul locurilor de munca vacante sunt facute publice prin reclame sau anunturi de angajare“, noteaza www.mayra.ro.
Astfel, in 2009 Guvernul britanic a majorat de la 16.250 la 21.250 numarul de locuri alocate romanilor si bulgarilor in cadrul Programului Sezonier de Angajare in Agricultura.
POS DRU are ca obiectiv general dezvoltarea capitalului prin oferirea de oportunitati de finantare unor proiecte care sa faciliteze asigurarea de sanse sporite de angajare pentru aproximativ 1.650.000 de persoane.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
google-analytics.com