Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (3.98 secunde)
Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru fabricarea articolelor de imbracaminte si constructii, desi aceste domenii sunt cele mai lovite de criza econo-mica.
Aceasta evolutie este, desigur, si consecinta impactului asupra ofertei interne a reducerii cererii, ca urmare a dificultatilor de angajare pe piata muncii si a reducerii veniturilor", se arata in document.
Sezonistii aleg sa munceasca pe litoral datorita pachetelor salariale atractive de care dispun la angajare, atrasi fiind si de faptul ca angajatorii pun la dispozitie pe timpul sederii lucratorilor pe litoral si cazare.
Coada la angajare In timp ce statul da cu bani in proprietarii de terenuri, firma AZVI, castigatoarea licitatiei de realizare a infrastructurii, cauta de zor mana de lucru.
Printre neajunsurile semnalate de un angajat al unui magazin Meli Melo din Constanta, se numarul faptul ca respectivele contractele incheiate la angajare nu sunt respectate in totalitate, fapt ce ii nemultumeste pe angajati, asa incat multi dintre ei renunta la job.
Oamenii sunt disperati, intrucat, in Severin, posibilitatile de angajare sunt aproape inexistente. "Nu stiu ce o sa ma fac. Am rata la banca, datoriile la bloc au crescut foarte mult, copilul incepe scoala peste o luna.
Cu un mandat pe perioada determinata de doi ani, reprezentantul Agentiei Domeniului Statului in teritoriu spune ca la concursul de angajare nu i s-au cerut cunostinte in domeniu si nici experienta, fiind un candidat din exterior, insa a contat munca sa din mandatul de primar.
În cadrul "campaniei nationale in domeniul constructiilor" au fost controlati 24 de agenti economici si 16 dintre ei aveau 26 de salariati fara forme legale de angajare.
Detalii suplimentare cu privire la investitii si la procesul de angajare de personal, care va fi initiat anul viitor in vederea lansarii productiei, au fost deja comunicate presedintelui Romaniei si oficialilor guvernamentali", a declarat ieri Nadia Crisan.
Cu toate ca Johnson Controls a publicat deja cateva anunturi de angajare, surse de la Ford afirma ca nu se vor trece la angajari mai devreme de 2011.
In ceea ce priveste numarul celor depistati fara forme legale de angajare, acesta a crescut in ultimii doi ani, ajungand luna trecuta la 92, fata de 16, in septembrie 2008.
"In perioada urmatoare (6-12 luni) anticipam o crestere usoara a numarului de oportunitati de angajare, atat pentru candidatii cu studii superioare tehnice, cat si pentru pentru cei cu studii medii pentru posturile din productie", a adaugat Sorin Diulescu.
Au fost efectuate 40 de controale pentru identificarea si combaterea cazurilor de munca fara forme legale de angajare", a precizat Gheorghe Cusma, purtatorul de cuvant al ITM Gorj.
Trichet a mai aratat ca este nevoie de un val de reforme economice structurale in zona euro, pentru imbunatatirea productivitatii, sustinerea cresterii economice si potentialului de angajare.
Cu toate acestea, multi dintre tinerii participanti spun, din experientele anterioare, ca, desi reprezentantii companiilor le expun cu lux de amanunte oferta de angajare si le introduc CV-urile in baza de date, telefonul care sa-i cheme la interviu intarzie sa apara.
Testele de evaluare reprezinta o etapa fireasca in procesul de angajare la orice companie din grup, inclusiv in divizia TV.
Potrivit firmei de PR care se ocupa de promovarea H&M, link-ul la care se pot trimite aplicatiile pentru angajare este urmatorul:
Presedintele Ford Romania a mai precizat atunci ca in trimestrul al patrulea al anului in curs va mai avea loc un nou proces de recrutare si de angajare in cadrul companiei, cand se va infiinta tura a doua la Fabrica de motoare din interiorul uzinei.
Pe 30 aprilie, in Piata "Mihai Viteazul", va fi amplasata o urna ce va colecta cererile de angajare ale somerilor, dar si opiniile si propunerile tuturor celor interesati de problemele sociale generate de lipsa locurilor de munca.
Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar pe ansamblul personalului bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, a declarat ieri vicepremierul Florin Georgescu.
google-analytics.com