Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (3.02 secunde)
Somajul va scadea in ambele tari Pina in 2007, rata somajului din Romania se va micsora treptat, datorita scaderii virstei de angajare a populatiei, precum si cresterii numarului de locuri de munca, releva studiul citat.
meticulozitate, seriozitate, o angajare mai pronuntata a riscului si nu in cele din urma, chiar si un curaj mai mare decat al barbatilor in a merge mai departe atunci cand intervin inevitabilele situatii de criza in derularea afacerii.
Banca pentru locuinte organizeaza la Constanta, pe data de 13 martie a.c., incepand cu orele 18.00, o operatiune de promovare si angajare de personal pentru reteaua proprie a bancii.
V-ati intrebat de ce nu sunteti chemati niciodata la interviuri de angajare cu toate ca aveti experienta semnificativa? Nu aveti experienta, dar tintiti un post important?
Mai mult decat atat, reprezentantul Cabinetului Tariceanu a declarat ca oamenii de afaceri straini care vor investi in Romania peste 50 de milioane de euro vor primi facilitati la angajare, pentru traininguri, pentru cercetare-dezvoltare etc.
Salariile sunt mai mici la angajare, dar pot creste in timp. Ramane insa impunerea referitoare la cei 35% din venitul net.
Atunci trebuie sa ne interesam ce posibilitati de angajare avem. Perioada optima pe care trebuie sa ne facem un asemenea plan este de trei-cinci ani.
Un alt efect al aplicarii taxei va fi de natura sociala, adica va fi redus considerabil gradul de angajare. In mod firesc vor scadea si importurile de masini noi, implicit statul va avea de suferit din cauza reducerii colectarii de taxe vamale.
Astfel, Romania a fost avertizata de UE ca nu si-a indeplinit angajamentele cu privire la demararea acestor agentii, dar, pe de alta parte, inceperea lucrului ar insemna angajare de personal, care nu ar avea din ce sa fie platit pana la momentul integrarii.
Astfel, in situatia in care un prestator de servicii detaseaza un lucrator pe teritoriul altui stat membru UE, tara de origine se ocupa cu verificarea conditiilor de angajare si de acordarea autorizatiilor de rigoare, fara sa fie nevoie ca prestatorul sa obtina suplimentar atestate sau autorizari de la statul pe teritoriul caruia opereaza.
Tinerii, la randul lor, refuza unele oportunitati de angajare, in asteptarea unor posturi banoase. O alta greseala a lor este si aceea ca sunt reticenti la o reconversie profesionala.
Suma cumulata se acorda la un an de la angajare. Pentru a le facilita gasirea unui loc de munca, agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca ofera mediere, informare, consiliere si cursuri de formare profesionala.
Viitoarea victima contacteaza compania respectiva, de cele mai multe ori fantoma, pentru o eventuala slujba. Informatiile cerute pentru angajare servesc apoi la "furtul identitatii", utilizate fiind pentru obtinerea ulterioara a unui card.
Inspectorii de munca au luat declaratii de la 85 de persoane care sustin ca nu si-au primit drepturile salariale si ca lucrau fara forme legale de angajare.
In cazul in care anuntul de angajare e ambiguu si nu sunteti siguri daca trebuie sau nu sa trimiteti o fotografie, specialistii recomanda sa intrebati persoana de contact.
Numarul si data limita a fost stabilit intr-un acord luat de Agentie fata de Uniunea Europeana, dar nu a reusit sa respecte niciuna dintre acestea din cauza slabei pregatiri a candidatilor pentru angajare.
Potrivit specialistilor in resurse umane, de cele mai multe ori, la interviul de angajare, candidatii raspund evaziv atunci cand sunt nevoiti sa spuna ce salariu isi doresc.
Astfel, somerii care nu declara la angajare ca primesc ajutor de somaj si astfel beneficiaza de ajutor financiar in paralel cu salariul sunt obligati sa restituie toti banii primiti pe nedrept.
In afara studiilor de specialitate, un avantaj la angajare il reprezinta atat cunoasterea programelor soft de contabilitate, cat si experienta in domeniu.
Americanii isi doresc sa ofere oportunitati de reconversie profesionala si angajare pentru minerii din zona Olteniei care au fost disponibilizati.
google-analytics.com