Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (3.55 secunde)
Aptitudini specifice unui agent de vanzari Aptitudinile care va fac sa fiti in bune relatii cu clientii si sa vindeti cat mai multe produse reies chiar din anunturile de angajare ale companiilor aflate in cautarea de personal.
Obiectivul principal al acestei burse il constituie cresterea sanselor de angajare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.
Anuntul de angajare al acestora include o analiza a postului (ce trebuie sa faca, regulile pe care trebuie sa le urmeze, aptitudinile si calitatile necesare postului).
Cumparatorul secret nu are nevoie de o pregatire speciala Candidatul ideal pentru meseria de cumparator secret trebuie sa aiba in primul rand calitati specifice - persoana dinamica, atenta la detalii, isteata si cu simt de orientare dezvoltat (pe www.e-jobs.ro sunt deja cateva anunturi de angajare in acest sens, insa nu pentru Craiova).
Dupa obtinerea autorizatiei de angajare, cetatenii romani mai trebuie sa obtina, de la chesturile de politie din localitatile unde doresc sa se angajeze, cartea de sedere in Italia.
Ofertele corespunzatoare existente in sistem apar insotite de informatii despre angajator (date de identificare, salariu, conditii de angajare, tipul de contract - permanent sau temporar).
Numai ca Legea nr.203/1999 stipuleaza faptul ca "cetatenii romani care doresc sa lucreze in Romania trebuie sa obtina in acest sens un permis de munca (...) permis care se elibereaza, la cerere, strainilor care indeplinesc conditiile de incadrare in munca prevazute de legea romana si care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza pentru angajare".
Lista atributiilor acestui post poate fi completata, potrivit anunturilor de angajare in acest sens, cu activitatea de gestionare a portofoliului de produse in depozit si pe raft, asigurarea in mod constant a unui stoc suficient de produse, precum si monitorizarea activitatii concurentei la acest nivel.
Principalele obiective ale Eures sint informarea, consilierea si indrumarea potentialilor lucratori mobili asupra oportunitatilor de angajare, ca si asupra conditiilor de munca si de viata din spatiul economic european si asistarea angajatorilor care doresc sa recruteze lucratori din alte tari.
In acest context, ministrii europeni vor discuta structura si eficienta cheltuielilor publice si vor examina in ce masura politica fiscala si economica poate avea un efect de antrenare care sa contribuie la constructia de punti sociale. In acest sens, sunt vizate politicile de angajare si incluziunea sociala.
„În ultimul timp se observa si folosirea documentelor fictive de angajare. Explicatia este una singura: obtinerea unui împrumut cu o valoare cât mai mare.
Alte documente necesare obtinerii unui credit de la banca italiana sunt scrisoarea de recomandare emisa de catre angajatorul italian, copia contractului de munca (de angajare) certificat de catre angajator si certificatul de cazier judiciar valabil, emis de autoritatile italiene.
Ovidiu Silaghi a mai anuntat, la finalul intalnirii cu premierul Tariceanu, formarea unui grup din reprezentanti ai institutiilor cu atributii de control, care in perioada 18 iunie-15 septembrie vor derula actiuni comune de verificare a firmelor de pe Litoral, cu scopul de a combate sursele de poluare a mediului si munca fara forme legale la angajare, precum si de a asigura publica.
"Este foarte important ca persoanele care solicita un loc de munca intr-o anumita tara sa cunoasca limba, aceasta fiind in foarte multe cazuri o conditie pentru angajare", a explicat Carmen Tofan.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
Libera circulatie a serviciilor, accesul marfurilor pe piata europeana, drepturile legate de angajare, impozitarea pensiilor sunt doar cateva dintre problemele companiilor din UE care pot fi rezolvate prin SOLVIT, fara a se apela la justitie.
Principalele nereguli descoperite se refera la neintocmirea in forma scrisa a contractelor individuale de munca, prestarea muncii de catre tineri mai mult de sase ore pe zi, lipsa evidentei orelor suplimentare si a orelor lucrate in timpul noptii, neacordarea sporului de noapte, nerespectarea duratei timpului de lucru, instruirea necorespunzatoare a salariatilor si neefectuarea controlului medical la angajare si a verificarii medicale periodice.
Pentru a reusi sa obtineti locul de munca la care visati si pentru a avea succesul dorit în cariera, specialistii în resurse umane va sfatuiesc sa gânditi ca un învingator.Chiar daca pare cel putin ciudat, criteriile principale de angajare - diplomele obtinute, experienta si salariul pentru care esti dispus sa lucrezi - va transforma într-un produs de pe piata muncii.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Cele mai multe sanse de angajare le pot avea muncitorii calificati in meseria de confectioner-asamblor articole textile, care au la dispozitie peste 6.000 de locuri de munca vacante declarate la nivel national, fara a le pune la socoteala pe cele nedeclarate.
google-analytics.com