Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (3.69 secunde)
intre 1 ianuarie 2013 si 31 decembrie 2017, Ford va realiza o productie de automobile de 810.000 de unitati si o productie de motoare de 1,5 milioane de unitati. 20 martie 2012 - Ford a facut anuntul de angajare a 500 de oameni in Craiova.
Important este si faptul ca perspectivele de angajare in Europa s-au imbunatatit pe 24 din cele 32 de piete analizate.
Noi joburi vor fi create prin atragerea fondurilor europene, investitiile statului (in special infrastructura), facilitatile acordate firmelor pentru angajare tineri si pentru crearea de locuri de munca si deblocarea la anagajarea in sistem public.
Nu in ultimul rand, vom tine sub lupa situatia locurilor de munca din judet, vom prezenta oferta de angajare a companiilor locale si a institutiilor locale, vom discuta si dezbate realitati sociale curente.
nerespectarea procedurilor de angajare, inclusiv prin neangajarea de personal corespunzator numarului si specializarii personalului plecat din companie, prin pensionare si/sau plecari voluntare;
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
"Beatificarea monseniorului Vladimir Ghika "trebuie traita ca un semn profetic de reconciliere si de pace, ca amintire a unui trecut trist care nu trebuie nicidecum sa se repete si ca angajare in construirea unui viitor de speranta, de comuniune frateasca, de libertate si de bucurie.
Lumea i se da peste cap atunci cand, urmand a se angaja pentru a preda cursuri de filosofie la scoala de vara a Universitatii, mama sa ii face numeroase probleme, incapatanandu-se sa nu ii dea certificatul de nastere, de care avea nevoie la angajare.
Prezentarea de carte romaneasca va fi insotita de recitaluri ale maestrului Grigore Lese si ale violonistului Andrei Mihail, precum si de interpretarea piesei de teatru Angajare de clovn de Matei Visniec, in prezenta autorului.
Catavencii.ro : Cele mai bune raspunsuri pentru interviul de angajare la un ONG pro-maidanezi (Autor :
Iata de ce cred ca Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice ar trebui sa revizuiasca si sa imbunatateasca in primul rand toata legislatia care ar putea crea facilitati la angajare pentru acest segment social.
Radiografia contextului este una cu atat mai complicata daca analizam in detaliu si conditiile de angajare pe care tinerii se vad nevoiti sa le accepte.
Dincolo de masurile pe care fiecare stat le ia la nivel national, este esentiala, totodata, transmiterea unui semnal politic puternic al UE privind sprijinul pentru mobilitatea tinerilor pentru a putea beneficia de oportunitati de formare si angajare.
deblocarea sistemului de angajare 7 la 1, sprijinirea sectorul IT cu scheme de ajutor de stat de 100 de milioane de euro, stimularea tinerilor sa investeasca in agricultura, crearea Schemei de ajutor de stat pentru firmele private care creeaza minim 20 noi locuri de munca, initiativa ca statul sa subventioneze, prin finantari europene, plata salariilor tinerilor absolventi elevi si studenti promotia 2014, pentru un an, cu obligatia angajatorilor de a mentine postul nou creat inca un an.
In urma inregistrarii, absolventii beneficiaza de informare si consiliere profesionala pentru evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale, instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca, tehnici de prezentare la interviuri de angajare, medierea muncii, indemnizatie de somaj si formare profesionala.
Din intalnirile avute cu ONG-urile implicate in acest domeniu a rezultat nevoia de promovare a exemplelor de angajare incluziva, deoarece multi angajatori nu au experienta in relationarea cu persoanele cu nevoi speciale.
In acest sens, va reamintesc Recomandarea CM / Rec (2012) 13 potrivit careia se cere un sistem care "permite elevilor si studentilor sa dezvolte competente corespunzatoare, increderea in sine si gandire critica care sa-i ajute sa devina cetateni responsabili si sa imbunatateasca sansele de angajare".
am creat schema de ajutor de stat pentru firmele private care creeaza minim 20 noi locuri de munca, am extins facilitatile rezervate tinerilor la deschiderea primei firme pentru toate persoanele debutante in afaceri, am redus CAS-ul la angajator - ceea ce inseamna o povara fiscala diminuata care va duce la crearea mai multor locuri de munca, am decis scutirea profitul reinvestit, am inceput implementarea programului Garantii pentru tineri, care va asigura oricarui tanar cu varsta sub 25 de ani, inclus in proiect, o oferta de angajare de calitate.
Un alt avantaj important este ca elevii vor putea candida la posturile deschise in cadrul companiilor participante la proiect, unde vor avea prioritate la angajare.
La aceasta ora, Romania se confrunta cu o mare criza de meseriasi pe piata muncii. Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse.
google-analytics.com